Svettigt

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 20:25:10 | I kategori: Allmänt

Hu ikväll hade jag lite väl mycket kläder på mig för jag var helt genomsvettig när jag kom in efter min lektion. Var/är ju så sjukt kallt ute så jag satte på mig allt jag kunde för att inte frysa!

Förutom starten så har det varit en riktigt bra dag :) Började morgonen med att först försöka ta mig in i min genomfrusna bil och sedan lyckades jag ta ned sidorutan som sedan gav upp och fastnade :/ Kaos! Fick till slut sätta en handduk för fönstret och köra hela vägen till Ekelund - inget jag vill göra om. Min bil är nu på verkstad och jag fick låna mammas o pappas bil hem ikväll.

Jag red Navange på morgonen och han var SÅ fin direkt när jag satt upp - toppenkänsla :) Känns verkligen som att vi kan stoppa in honom i lite ridgrupper med de lite med erfarna och duktiga ryttarna. Rangun fick också ett  pass i ridhuset, lite lugnt - ut med halsen/ joggingpass. Kändes mycket bra även om han till och från var ganska spänd..

Elton har idag fått gå sitt allra första lektionspass!! Det gjorde han med bravur (vet inte om det stavas så) Ebba fick rida honom på dressyrgruppens pass som idag gick av stapeln kl.13 då tjejerna fortfarande hade lov :)

Känns superkul att båda hästarna nu kan börja jobba så smått i verksamheten!


Sir Elton 5år!

Flying John Van Navange 7år här tillsammans med Maria G

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0