Skulle vara skönt med lite vinter

Publicerat: 2012-01-03 Kl: 20:30:09 | I kategori: Allmänt

Nu börjar humöret tryta på det här eländiga vädret :/ Vill ha lite kyla nu så marken fyser och hagarna blir lite trevligare, vad gör man? Inte lätt när gården ligger på åkermark, det skulle behövas åtskilliga lass med grus/sand för att göra det bättre i hagarna vid sånt här väder.. En bil med släp, vilket vi brukar beställa då vi köper grus, är på drygt 30ton. Tror lasset jag beställde för några veckor sedan var strax över 31ton, detta räcker inte långt om man ska sanda hagar inte.
Kanske skulle kunna räcka till en hage av storlek som Roccos men den är redan lite uppgrusad vid grinden.. Som ni säkert då kan räkna ut handlar det om enorma summor för att få ordning på den envisa leran.

Tänk vilken lycka om gården legat på "sandbotten" istället..

Sedan har vi ju varit ganska bortskämda de senaste åren med mycket snö och kyla som på många sätt underlättar tillvaron i stallet :)


Snön gör allt så mycket ljusare!! Här är jag på vår fina skolponny Golden Grape "Grappan" för ca 1år sedan.

Jag red Navange på morgonen och idag var han urfin, efter en tids jobb som vanligt, tänk att han ska vara så himmla på i början av passet jämnt :) Kul med en framåt häst iaf!

Rangun fick gå på skritten och Rocco är fortfarande inte ok, kändes nästan som ngt sämre idag men Tove kommer imorgon så då får hon undersöka min pärla. Mamma håller på och skrämmer upp mig så jag är smått nervös och hoppas innerligt att det inte är något allvarligt :/
Måste bara säga också att han är så sjukt vacker!! Helt enormt så fin han är, ja kan knappt slita ögonen ifrån honom ens när jag bara är i boxen. Så mysig att pyssla med också - han älskar att få uppmärksamhet och ja bara att man tittar på honom. He knows he´s the MAN! ;P

San Rocco..

Elton fick hoppa för Erik Berggren idag, han var ganska matt efter gårdagens träning för Gunilla så jag red inte med hela passet och red inte alla övningar lika många gånger som de andra i gruppen. Imorgon får han vila och sedan kanske jag kan få lite sällskap och komma ut med honom på torsdag.

Jag uppdaterade hemsidan lite snabbt på lunchen också, kändes som att julhälsningsbilden gjort sitt även om den var mycket söt på Nisse :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0