Ny dag till ända....

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 22:43:03 | I kategori: Allmänt

Hejsan,

Har hört från Madde idag att de har det bra men hon har bränt sig så nu ska hon gå med hatt......
Vore kul att se det duger väl ej med vilken hatt som helst.
Nu är det inte långt kvar tills Sofia är hemma! Hennes hästar kommer att bli glada även om vi naturligtvis tagit hand om dem men det blir ju inte något direkt extra pyssel. Bar det allra nödvändigaste.

Min plan sprack idag när det gällde ridningen. För det första så var det ju svinkallt i morse och min kropp var så stel och öm så jag började dagen med att mocka för att få upp värmen. Red därefter finaste hästen som var finare en någonsin.
Den mesta ridningen sker just nu på träns och det vi arbetar med är form o lösgjordhet. Han funkar så himla bra på träns.
Man kan inte tro att han är så gammal. Tove veterinär var här idag till en inackordering och vi gick och tittade på Arro Bell som gick eller snarare for omkring som en unghäst. Då berättade jag att han gått 30 min på skritten ridits ett pass och så 30 min på skritten igen och sedan ut i hagen några timmar tidigare.
Hon tyckte att han måste ha bra kondis och såg mer ut som en ung häst men måste säga att all denna skritt har gjort honom mycket gott.


Sommar jag längtar. Vid tillfälle ska jag berätta hur jag lägger upp träningen för att han både ska tycka att det är kul och hålla sig fräsch, tycker att jag hittat ett bra sätt. Bla så hoppar jag varje vecka men ej höga hinder utan små hinder i olika övningar.

Passade på att visa Navanges manke för Tove och hon tyckte att han skulle gå utan täcka från och med nu han har ju så enorm manke och har fått tryck av utetäcket. Han är himla korthårig tur att han leker hela dagarna springer och jagar runt de andra stackarna dagarna i ända så han kommer nog att överleva i kylan.

Därefter var det dags för en ny nästan finaste hästen men hon är en verklig utmaning. Demeter 5 år och fuxsto med huvud som få.
Idag testade hon mitt mod igen utan att lyckas. Man kan ej bli arg och det går inte gå på henne utan man måste vara smart och naturligtvis ej banga.
Idag blev det en luftfärd när Archie gick ut ur ridhuset rakt upp i luften och sedan bock. Men sedan så man är alldeles lycklig sådan härlig ridkänsla. Det var länge sedan jag hade sto att rida på förr var det bara ston nästan, Scarlet, Elektra, Pallas Athena, Afrodite, Kalypso, Gaia, Niobe, Kirke tror inte jag glömt någon (som jag ridit in).


En höstbild p åDemeter fast henne har ju Madde ridit in men nu ska jag rida henne.
Demeter är ju efter Arro Bell och mamma är Gaia vars mamma hette Trischa. Ett mycket fint sto som jag köpte av Lena Lööw som tidigare bodde i Mariefred.
Nu är det sovdags och förhoppningsvis hinner jag med minst 4 hästar imorgon då är det lektionsfri dag!

Godnatt
Ann
Kommentarer
Postat av: Carina Lindström

Jag har ju alltid trott att du skulle ha Demeter till slut Ann ! ;)

2012-01-26 @ 08:53:28
Postat av: carina Lindström

Provar att kommentera igen då .... =)

Jag har alltid vetat att du skulle ha Demeter till slut Ann! ;)

2012-01-26 @ 08:56:00
Postat av: Ann

Jag har slutat att våga välja en häst till mig då jag haft sån otur med konstiga olyckor från frakturer, skurna muskler, sparkskador etc. ja för att inte prata om Demeter det är bara att hoppas det håller hela vägen upp för potensial har hon.

2012-01-26 @ 22:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0