Ja då är vi själva!

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 22:49:52 | I kategori: Allmänt

Just nu sitter Madde o Anders på flyget till Thailand de har väl en eller två timmar kvar innan det är dags att kliva ut i härlig värme och sol.
Idag var första dagen utan tjejerna och det har väl flytit på hyggligt. Har dock bara hunnit rida två hästar idag (Demeter o Arro Bell) då vi har städat i cafeterian och övriga utrymmen.
(tog en stund).
Har nämligen min inställda mellandags kurs i helgen och 6 glada ryttare anlände på sen em. Tre av dem hade häst med sig så Jocke fick åka upp till grannen med några unghästar så att vi kunde stalla upp dem. Imorgon kommer ytterligare en häst som åker från Stockholm så då får en häst till köras iväg.
Tur att man har bra grannar som dessutom byggt en ligghall så att stallet står tomt.
Vi har precis avslutat en fantastisk middag och nu är det nog dags att krypa i säng. Det blir tidigt upp imorgon ryttarna ska ha frukost innan det är dags för första passet kl. 9.00.
Deltagarna har bestämt att det är dressyr i morgon fm och hopp på em.
Kul med kurs- har redan flera av mina stamkunder inbokade till våren ICA och Telia. De brukar komma en gång på våren och en på hösten.
Även om ICA inte varit här så länge som Telias ridsektion vet inte riktigt hur många år de varit här nu men bra många är det.


Vad passar bättre en bild från Thailand! Dock ej Kamala dit Madde är på väg men Ko jum.
Sofia har ju inte så många dagar kvar innan hon ska hem till kylan. Det blir skönt!
God natt o sov gott!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0