Helgen är över

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 22:16:36 | I kategori: Allmänt

Ja då är det söndagkväll och snart en ny vecka. För min del så innebär ju ej helgen att jag är helt ledig men det är ju ett yrke jag valt. Förut så hade jag inga lektioner på söndagar men jag fick ta över dem när Jenny slutade. Först kändes det tufft att ha lektioner både lördag och söndag men det är ju två otroligt roliga grupper på söndagkväll så det känns himla kul att ha dem. Idag har vi tränat på öppna och de var så duktiga.
Förra söndagen var det teori och då red jag och visade olika rörelser. Att se en rörelse ridas eller att se ridning överhuvudtaget är nyttigt och oftast lättare att förstå hur man skall göra än att få det förklarat för sig.
I fredags hade jag ungdomsprojektet - markarbete var det på programmet och det var första gången jag hade dem. Nästa gång är nu på fredag och då är det dressyr som gäller. Deltagarna delas in i två grupper och när den ena gruppen rider så är det andra gänget med mig på marken. Nyttigt för då kan vi även diskutera sins emellan. Jag blev också imponerad över att de hade mycket bra egna tankar.
I ridväg denna helgen så hoppade jag Arro Bell och Elton igår. Hade tänkt att vara med för Erik på tisdag men jag tror nog att jag tar en annan häst ändå.
Behöver nog rida in mig lite mera på honom.
Idag fick Demeter o Arro Bell varsitt dressyrpass i ridhuset. Demeter frestade mitt tålamod ordentligt men till slut så rättade hon in sig-speciell häst det där. Måste behandlas bestämt men med silkesvantar.........
Nu är det inte många dagar kvar tills vi är full styrka på gården, det blir skönt.
Idag har det varit fantastiskt väder med ganska många plusgrader i solen men nu ikväll när jag kom in från ridhuset så var det -10 tufft...

Härlig vinterbild på Arro Bell är ganska säker på att det är Erika Torrång som tagit den

Glömde berätta om Maddes buse Rocco: idag kom jag och gick med Ronjah framför stallet såg då att gangstern hade hakat av handtaget till övertråden så när jag kom med en snygg tjej så klev han helt enkelt ut och drog iväg först.......men sprang till snyggingen Thaleia så då kunde jag fånga in honom så imorgon får han nog gå på ridbanan.
Längtar nog efter matte
God natt
Kommentarer
Postat av: madde

Ni måste ju underhålla o pussa på min prins! He knows he's the Star - o vill såklart bli behandlad som det ;P

2012-01-30 @ 12:07:30
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0