Dubbelpass!

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 20:49:39 | I kategori: Allmänt

Phu vilken dag! Helt ihjäl i kroppen nu, eller ja det var jag redan på lunchen och mamma sa att hon gärna skulle gå och lägga sig en stund även hon.

Har idag varit i stallet från 07'30 till 20'15, med undantag för lunchen då. Hade bokat en liten uteritt med en av skötarna på morgonen så direkt hästarna var utsläppta red vi en härlig promenad i skogen, mamma på Demeter, jag på Rangun och Birgitta på Jolita.. Hästarna tyckte det var urmysigt att få komma ut!

Har skrittat Rocco extremt kort tid, typ 5min, eftersom min välplanerande kära far tyckte att han skulle harva ridhuset :/ får bli lite tuffare imorgon, han var iaf väldigt snäll idag också.

Idag är det ju tisdag så Erik Berggren har varit och haft hoppträning igen, Elton red jag i första gruppen. Gick ganska bra men han gör ju inte så många knop självmant inte :P Han tar sig iaf över allt och tvekar inte en sekund.

Eftersom Fia är på semester så hade vi ju två tomma platser över där hon normalt rider så jag och mamma red varsin häst även i andra gruppen. Nu fick Navange visa sig i hopputrustning och jag har ju inte hoppat honom sedan i början av hösten!
Gick ganska ok, jag hade väl lite högre förhoppningar på honom och hans lydnad nu när vi kört stenhårt med dressyren men han tycker det är så kul med hinder. Han tar tag och ger sig iväg ca 2 galoppsprång innan hindret :/ men Erik var ihärdig och tillslut fick vi honom att vänta! Så när jag sen kommer hem igen ska jag lägga in mer markarbete med små hinder och lydnadsövningar för det är såå nyttigt för honom - och mig.

Här hoppar vi högt över den fina muren i sommras!

Nu ska jag ta en dusch och sedan är det sängen som gäller! Mockade igenom alla boxar en snabbis nu innan jag gick upp ifrån stallet så imorgon ska det gå som på räls.. Idag tog det ganska exakt 1h och 15min att mocka åt de 15 hästarna vi har i stora stallet, då mockar jag där själv. Så imorgon borde jag kunna komma nära 1h!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej!

Nu har vi lagt upp några av era HOT or NOT-bilder med bedömning. Resten kommer senare i veckan. Klicka in och kolla om vi har bedömt er än ;)

Kram :)

2012-01-18 @ 11:08:06
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilka fina hästar i headern! :)



Sv: Ja de var riktigt söta när de busade runt i ridhuset :D

2012-01-18 @ 20:38:37
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Christina

go madde!!!

2012-01-18 @ 21:38:36
Postat av: Daniela

Ohh, vilken snygg häst!



Halvblod? :D

2012-01-19 @ 17:50:50
URL: http://upplandsryttarnas.blogg.se/
Postat av: Daniela

Ohh, vilken snygg häst!



Halvblod? :D

2012-01-19 @ 17:50:50
URL: http://upplandsryttarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0