Bråk!!

Publicerat: 2012-01-13 Kl: 21:31:37 | I kategori: Allmänt

Ja blir galen på datorer och deras "finesser" :/ Försökt fixa med hemsidan utan minsta resultat.. Vill ha en "vanlig kalender" på aktivitetssidan men förstår inte hur jag ska göra. Har gjort en i Word men det fungerade inte heller :/ Please - finns någon som vet hur jag ska gå till väga???
 Sådana här rutor som jag bara kan fylla i aktiviteterna i för bättre översikt :)

Mamma åkte tidigt i morse till Linköping för att gå på kurs så jag har varit ensam med far och vår praktikant ifrån Bollerups naturbruksgymnasium denna vecka. Josefin har ridit här tidigare innan hon började på skolan i skåne.
Alla stallarna fixade vi, pappa gjorde utestallet helt by himself - jag är fortfarande i lite shock ;P

Efter lunch red jag Rangun i ridhuset. Blev bara galopparbete idag, förutom uppvärmingen då förstås, varierade längden på galoppsprången och det blev mycket piruettarbete - fast utan piruetter :P Han var riktigt fin och jag red på tränset.
Navange fick också en lite kortare dressyrpass i ridhuset innan det var dags för mig att ha två lektioner. Idag körde "Ungdomsprojektet" igång för tror det är fjärde året i rad, klubben har sökt och fått pengar för att hjälpa intresserade ungdomar att utvecklas i sin ridning och kunskap kring hästarna. Så i år har vi 13-14st, är inte helt säker, tjejer som är med i sattsningen där de får extra ridning och teori :)
Idag var det flera som inte kunde så i första gruppen var de fyra och i andra sex, fokus var idag på sitsen och deras egna tankar kring sin sits. De fick bland annat börja med under framskrittningen att berätta en svaghet respektive stryka i sin sits - nyttigt!
Som vanligt så var det inte ett dugg svårt med svagheterna, värre att komma på något de tyckte de var bra på. Märkligt det där - det är ju så viktigt att tänka positivt och inte grotta ner sig i de mindre bra bitarna, även om  man självklart måste tänka på dem för att utveckla sig.

Allt för idag! Nu tjatar far och Anders ifrån tv'n de vill se Jägarna 2..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0