Bilder..

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 21:49:05 | I kategori: Allmänt

Idag orkar jag nog inte mig på något längre inlägg så jag letar rätt på lite gamla godbitar i from av bilder och bjuder på :)


Världens finaste Aramis.. Helt fantastisk häst med så många kvaliteter, han gick som skolhäst hos oss men vi fick ta bort honom för ca 3-4år sedan pga hälta som inte ville ge sig. Han kom till oss tillsammans med Athos som fortfarande finns kvar, de var då båda fem år och Aramis var lite små crazy så han fick bo hos Ylva Ahlenius för lite inridning/utbildning under en tid. Vi trodde vi skulle bli tvunga att sälja honom men han visade sig senare kanon i verksamheten och var uppskattad av de flesta.
Jag hade själv med honom på min tre veckor långa instruktörsutbildning på Strömsholm 2007 och alla tyckte även där att han var fin, en av lärarna ville till och med köpa honom till sin ridskola i Stockholm.
I förra veckan fick jag en sån härlig/ledsen känsla när jag var inne hos Athos - de luktar precis likadant.. :(  Då kommer alla minnen tillbaks och man blev lite blöt i ögat.. Tänk att man kan känna igen en hästs lukt efter så många år som gått.


Den här lilla krabaten är nu hela två år och betydligt större än på bilden.. Bell's Melete e: Arrobell u: Gaia ue: Troll 660


Lite skillnad :)


Fina fina Limited Edition.. Har varit tyst här om honom som ni kanske märkt. Vi väntar på svar om att får operera ryggen på honom då den, som vi misstänkt, inte är helt ok. Men metoden är ny och relativt obeprövad i Sverige än sålänge - vi hoppas på det bästa för han är en grymt fin häst!
Här är han på en tävling på Zeger tillsammans med Fia.


Snyggaste Ronjah med Fia i sadeln.. Denna donna går som skolhäst och har startat t.om FEI dressyr och LA hoppning :)
Hade lektion för Ebba på henne idag och det gick mycket bra, superbra läromästare!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Emilia

Väldigt kul att läsa om hästarna! Saknar dem alla :(

2012-01-15 @ 15:44:22
URL: http://soautomatic.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja de är fina :) du får komma och hälsa på dem!

2012-01-15 @ 17:50:24
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0