Bådar inte gott..

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 18:24:46 | I kategori: Allmänt

Halsen värker mer och mer :( Inte bra för det är sjukt jobbigt att flyga när man inte är frisk, jag har dock några dagar på mig att tillfriskna.

(Google)

För på fredag går flyget mot varmare breddgrader!
(Google)
Thailand! Där Fia och Josse redan där och roar sig, ja det verkar inte som att dom slappar så mycket då de far runt på öar och är uppe hela nätterna :P

Fia & Josse på förra semestern!

Sov ju på Ekelund i natt eftersom vi hade planeringsmöte med ridklubbens styrelse igår em/kväll - mycket bra och givande tycker jag. Många bra ideer osv - Nu gäller det bara att hålla igång och inte tappa farten och engagemanget :D Årets viktigaste mål kom vi fram till är att synas mer och informera om "HUR, VAD, VARFÖR" Mariefreds Ridklubb finns till. Vi avslutade med en god middag på resturang 1777.

Var ute i stallet starx efter nio imorse då jag först ställde fram en ny hösilagebal innan jag sedan körde igång med mockning av tio boxar :) Red sedan Rangun, mamma hjälpte mig sista 35min så det blev ett långt pass på drygt 1h. Mycket nyttigt och bra att ibland rida lite längre. Normalt rider jag runt 45min lite beroende på vad jag har för plan och hur han känns.
Idag var fokus återigen på galoppkvalitén - går inte att göra grejjer om inte galoppen är ok! Mamma tyckte också att han såg så mycket starkare ut nu än tidigare. Kanon :)

I helgen har vår framstående Patrik Kittel tagit många fina placeringar i Mûnster, Tyskland. Tillsammans med hingsten Silvano vann han två GP klasser, med Don't Forget blev det två tredjeplatse i GP och med Shiraz Black (häftigt namn) blev det placering i både St:George och Intermediarie I..
Shiraz Black (google)

Kram Madde



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0