Vårkänslor

Publicerat: 2012-02-21 Kl: 21:06:11 | I kategori: Allmänt

Vilket härlig väder vi fick på em idag! Så nice med lite sol och värme, marken utanför stalldörrarna tinar upp och det blir supergeggigt :/ passade på att ösa/kratta bort det på em medans Rangun skrittade fram på bandet. Det gäller att vara effektiv!

Idag red jag honom utanstigbyglar igen, tog av dem igår när jag red, - väldigt nyttigt och jag har känt de sista dagarna och speciellt på Rocco att jag inte kommer ned som jag skulle vilja i sadeln. Bort med stigbyglar och problemet är löst - mycket jobbigt dock :P Får se om jag har nån träningsvärk imorgon..

Rocco fick jag lotsa runt med en väldans massa bommar och skräp i ridhuset idag, var lite skeptisk först men han skötte sig mycket bra. Tänk att det tar så lång tid innan man börjar hitta alla knappar och rida in sig på en häst ordentligt, man brukar säga att det tar 1år för en ryttare att rida in sig på en häst - iaf de på GP nivå som jag läst om då får man tänka på att det handlar om proffsryttare.


Rangun på Strömsholms GP-bana förra sommaren..

Jag testade ett lite skarpare bett på Navange på morgonen och satte upp ett litet sockerbitshinder, fungerade betydligt bättre än med vanligt tränsbett. Ska se om jag kan lura upp Fia och hoppa honom :P

Elton var på g redan när jag satt upp idag - riktigt pigg och framåt. Tror han tyckte det var kul med ännu ett dressyrpass :) Idag var det mycket galopp och övergångar för hans del, jobb med forma, ställ och böj på volten.

Ikväll har jag och Anders varit på Ikea i Västerås, vi har nämnligen tänkt renovera vårt kök.. Verkar såklart bli en dyr historia :/ som det är nu kan vi iaf inte ha det för vi har inte ens kvar matbordet där för vi ogillar köket så mycket..

Så lite bilder:
Mycket snö var det i förra veckan, här är sjukhagarna..

Demeters snöiga mule tittar fram!


Mmm härligt i solen..

Kram Madde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0