Vägra rida.......

Publicerat: 2012-02-03 Kl: 21:03:04 | I kategori: Allmänt

Jag i alla fall. Det är för kallt! Idag har jag bara tömkört Demeter vilket jag också gjorde igår och idag var hon superfin. Efter tönkörningen så hade min kropp klarat av att rida men då skulle hästar in och det var dags för en privatlektion efter det var jag stel som en isbit så in o en kopp te. Därefter projektet- vi har precis börjat men vad kul det är med dessa tjejer!
Super duktiga idag igen de har så härlig inställning och som förra veckan var de som inte red med i manegen de är så duktiga att se. Så nyttigt att titta på när andra rider och analysera samtidigt är det bra att i grupp kunna diskutera och komma fram till olika lösningar.
Dessutom så är det lättare att förstå när man rider själv vad det är man ska "leta" efter eller hur det ska se ut.

Just nu är det reklam på TV vad skulle du göra om du vann 43.000 kr ja det räcker ju inte så långt men sätt en
1:a framför så var det nog att isolera ridhuset!
Det ska ju tydligen bli ännu kallare i helgen.

Nu är det inte många timmar kvar innan Madde o Andres är hemma de dyker upp redan imorgon. Härligt nu kan det bli lite mera tid över att träna alla våra unghästar. Madde kommer säkert att se till att filma vårt arbete med dessa.
Vi har ju ett gäng som det nu måste sättas fart med. Poseidon, Hera o Thaleia men även Melete ska förberedas för inridning.
Idag när jag höll på med Poseidon så tror jag nog att han växt framtill ser riktigt fin ut.

På em fick jag ett mkt glädjande telefon samtal från vår veterinär Tove. De har äntligen tittat på Limits röntgen plåtar och de har även skickats till en veterinär i England och de tror att det finns mkt goda chanser att operera hans rygg. Så nu inväntar vi försäkringsbolagets svar.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0