Sportlovsvecka

Publicerat: 2012-02-20 Kl: 20:33:45 | I kategori: Allmänt

Ja inte för mig inte, många år sedan man hade sådant och inte ens då hade man ju lov på så vis som barn och ungdomar har nuförtiden.
Då kunde jag ju spendera precis hela dagen i stallet och det var såklart mycket stalljobb osv som gällde på mina skollov. Nuförtiden vet jag inte vad barnen gör? Många åker såklart på semestrar osv men resten då?

När jag var yngre var det alltid massa tjejer i stallet på loven, som fixade och grejjade i stall och med hästar/ponnyer & red gjorde vi i massor.. Det verkar som att det bara är själva ridningen som lockar i dagens samhälle, vill man bli duktig och utvecklas så är det dock en omöjlighet om man väljer att bara rida.

Hästar & ridning handlar om så mycket mer än bara själva ridningen, man måste kunna hantera hästen på marken och ha enormt med teoretiska kunskaper - ALDRIG FULLÄRD som det så fint heter :P


Härliga uteritter med mycket bus & snack var det..

Idag har jag iaf ridit fyra hästar, mamma hjälpte mig med Rocco bland annat. På em hade jag lektion för "ungdomsprojektet" som bara var sju stycken då det var många som inte kunde, idag var det bakdelsvändningar som stod på schemat - jag visade först innan de red på Rangun. Sedan hade jag teori för mina måndagsbarn..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0