On the train!

Publicerat: 2012-02-24 Kl: 07:53:31 | I kategori: Allmänt

Jo nu rullar vi i ett väldigt gung till Göteborg och Scandinavium! Tåget kom och gick på utsatt tid - skönt. Då hela "familjen Taijkon" är ute och far har vi lejt in ett par tjejer att fixa med alla hästar och stallar idag. Toppen att man kan hitta hjälp så vi alla kan dra iväg nån gång ibland :)
Anders sitter bredvid o spelar helvetesspelet - Angry Birds, resten har intagit Sleeping mode! Jag har plöjt igenom gårdagens ex av Ridsport som damp ner i brevlådan. Perfekt reslektyr! Har masa nya artiklar att skriva om här i bloggen..
Alla hästarna har nu tre dagars vila, ja förutom skolhästrana då det är lektioner som vanligt.. På söndag när vi kommer hem har ridklubben årsmöte och lite beroende på hur trött o sliten man är efter resan osv så rider ja ev något på kvällen..
Eftersom bloggfunktionen verkar fungera igen på min IPhone kan ni räkna med ett och annat live update ifrån hästfesten som redan startat! Vet inte hur jag själv länkar lr så här till blogglovin men har varit ute där och sett att det går att lägga till denna blogg för att få update om nya inlägg på en gång!
Så klicka in på blogglovin och sök på holmqviststuteri :D
Vi hörs inom kort!
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0