Lite annorlunda dag men OHH så fin!

Publicerat: 2012-02-29 Kl: 21:44:27 | I kategori: Allmänt

Idag har både syster och mamma legat till sängs med hosta, muskelvärk osv.. Jag, pappa och vår duktiga praktikant fick den stora äran att fixa alla stallar. Mocka åt 25 hästar, fodra sopa osv.. Förutom detta han jag även med en liten kortare sväng på Navange i ridhuset, han kändes faktiskt lite matt efter gårdagens pass på lektion. Och en privatlektion i hoppning (!) för en av tjejerna ifrån Södertälje som går min Grönt kortkurs också. Hon fick hoppa fina Gent vilket gick riktigt bra - nöjd elev = nöjd instruktör :D
Sedan måste jag ju berömma vår fantastiskt fina Bishop's Lough Little Gent som är en så kanonfin skolponny!
Fia & Gent in action - många år sedan..

Jag red på em Rocco och Rangun, det var allt jag hann med samt intag av alla hästar och fixa med täcken osv. Jag hade ju lovat Anders att vi skulle åka ifrån Eskilstuna vid fem men som vanligt blev jag lite sen ;P

Vi har iaf varit på IKEA i Västerås - beställt och betalt kök som ska levereras första veckan i april! Exiting :) Känns bra att jag får vara med och betala en del också, tackar min underbara farmor som gjorde det möjligt med julklappen. Anders tjänar ju lite mer än vad jag gör så att säga :/ Men jag har valt mitt liv med hästar och detta arbete själv så jag ska inte klaga, vi är ju fyra i familjeföretaget som ska dela på minimal lön och för att göra detta MÅSTE man älska det man gör och hela tiden jobba för att få företaget att gå bättre med bättre organisation, struktur och lönsamhet.

Världens bästa Fia
Jag själv..
Mamma Ann..
Pappa Jocke..

Imorgon har vi stallmöte för alla inackorderingar - obligatoriskt för alla som har sin häst uppstallade på anläggningen- så jag kommer då att sova kvar på Ekelund :)

Sjukt härligt väder har det varit idag, de hästar som gått utan täcke har nog haft urmysigt! Nu kommer det en svår tid med täcken då det ofta kanske är kallt och mulet på morgonen men sedan fram mot lunch spricker det upp och blir kanonvarmt :/ Tyckte så synd om de av våra hästar som har tjocka vintertäcken på sig i solen..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0