Hoppning

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 21:33:56 | I kategori: Allmänt

Ikväll har jag HOPPAT! - Två hästar :) Erik har varit här igen och Elton var först ut, han gick belive it or not men han hade nästan eld i baken :P Erik var iaf positivt överaskad och jag var grymt nöjd med vår insatts.
Sedan red jag faktískt med på Demeter även fast hon vilat i tre dagar, jag red med på de första övningarna och hon var smått het i början. Men efter lite "skäll" av Erik och att hon blev lite trött mot slutet gick hon kanon och framför allt tyckte hon det var grymt kul!

Demeter efter hoppningen, Fia på Memo i bakggrunden..

Förutom de två hoppassen har jag idag ridit Lady som idag var en ngt tjurig märr till en början, Rocco ett litet dressyrpass + lite framskrittning ute i snön tillsammans med Fia & Kollan. Han tyckte det var skönt. Rangun red jag en kort tur ute i solen och snön på, han har skrapat upp ena kotan lite efter nått ryck i hagen igår.

Navange han jag rida en superkortis innan Erik kom, han har inte ridits på nästan tre veckor pga såret på manken, men jag har tömkört några gånger sedan jag kom hem och idag blev det alltså sadel och ridning. Han var, otroligt nog, riktigt fin och mamma var impad :)

Idag är det ju "Alla hjärtans dag" och jag fick en så fin hälsning ifrån Christina på tidningen ridsports hemsida! Den gjorde min em/kväll!! Tack :D

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0