Dagen i övrigt..

Publicerat: 2012-02-15 Kl: 21:18:07 | I kategori: Allmänt

Jag har hunnit rida alla hästarna idag också! Lovely :) Navange och Demeter på morgon/fm, Navange i ridhuset och Demeter fick gå ett en kort sväng i snöblåsten och pulsa i den nu ganska djupa snön.

Efter lunch kom som sagt Gunilla Åkerman och jag red först med Rocco, övergångar och åter övergångar. Sedan Rangun  som var riktigt fin förutom att han var livrädd för lite hinder som vi ställt ihop innanför spåret på ena långsidan. Han är livrädd för "sockerbitar".. Vi tränade iaf på delar ut MsvA:1 och så lite passage. FIN häst :D
(google)
Livsfarliga sockerbitar!!

Sist ut för dagen var Elton som jobbade på bra som vanligt, med honom handlar det också mycket om övergångar, att han ska bli stadig och orka mer och bära sig själv bättre och bättre.


Elton i sommras..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: ridskoleelev

Hejsan! Som ridskoleelev på en ridskola norr om stockholm, har jag bara en liten fråga. Jag undrar hur mycket tid ni lägger på utbildningen av era ridskolehästar?



Jättebra blogg, kul att läsa om er vardag!

2012-02-16 @ 10:46:43
Postat av: Ann

Ja då väljer jag att svara då jag är justerad och sitter inomhus idag. Det är olika på olika hästar en del behöver mer än andra tex Bosson rider jag oftast 2 ggr/vecka, Uranos detsamma Jolita rider jag i omgångar tex 3-4 ggr på en vecka därefter kanske inte på en månad. Jacqueline blir oftast när hennes ägare kommer + att hon då rider och tränar henne Sofia brukar även hoppa henn ibland.

Navange o Elton (5år)har ej börjat arbeta på ridskolan ännu så de rids mest av Madde som sköter deras utbildning. Det blev ett långt och ej färdigt svar får skriva ett litet inlägg om det.

Ann

2012-02-16 @ 11:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0