Tiden går

Publicerat: 2012-12-09 Kl: 21:34:11 | I kategori: Allmänt

Blir ingen tid för bloggande här inte! :/ Mamma och pappa åkte på semester i fredags och sedan dess har det gått i ett totalt!
Fredag kväll skulle jag på Julbord med Anders jobb så jag hade ca 30min på mig att bli klar och ta mig dit när jag väl kom hem. Igår var jag ute i stallet på dagen/em och så var det samma visa igår då vi bokat julbord med våra vänner. Kom hem 1h innan vi skulle vara på plats (lite tid för mig)
 
Kom ut till stallet efter lunch idag och då visade det sig att kvällens instruktör inte var helt frisk och vi lyckades inte få tag i annan vikarie så jag tog första gruppen och Fia den andra. Det började dessutom tok-snöa! Blir spännande att se hur man tar sig fram imorgon. De jag hade var iaf duktiga och verkade mycket nöjda med sitt pass efter avslutad timme :)
 
Det har blivit lite si och så med ridningen av alla hästar i kaoset plus att det varit mkt kallt och vi dessutom haft lite sjuka hästar i stallet under veckan. Nu verkar det iaf som att det har släppt då ingen ny har insjuknat. Men vi ställde in/flyttade fram Julklappshoppningen vi skulle haft idag pga detta och så var det lite få anmälningar. Hoppas på att fler kan på trettondagen!
 
Fia & Mille vid höstens KM i hoppning.. Har inte så mycket bilder på den här datorn och orkar inte sätta i mitt superminne med alla bilder varje gång jag sitter vid datorn.
 
Igår red jag & Fia ut i kylan med fyra hästar - vilket de uppskattade. Först ut var Pommes & Rocco och sedan Demeter och Rangun :)
Nu är det lite mildare ute - typ -6c' kanske men i natt/imorse var det nog nästan uppe på -20c'.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0