Snöfall

Publicerat: 2012-12-04 Kl: 20:35:18 | I kategori: Allmänt

Idag har det snöat en del och det ska visst komma betydligt mer enligt väderprognoserna.. Mysigt men det blir ju helt klart tyngre att jobba, leda hästar i snön och skottkärror osv..
 
Hoppträning för Erik Berggren hela fm i kylan och Elton var först ut. Även denna gång var övningen riktigt bra och rolig samt passade Elton som "handen i handsken".  Tror det var totalt 11 hinder, blandat med sockerbitshionder och högre räcken & två oxrar som stod i en lite klurig sväng. Gick bra igenom hela passet och framförallt sista rundan kändes kanon, ena oxern låg iaf på hela 1m (!) MODIGT MADDE! ;P hehe.. Lilla Elton flög så fint över :) Världens bästa Elton.
 
I andra gruppen tog jag ingen mindre än Rocco! Eftersom så många hästar är skadade så har syster inte så mycket att rida på så då tyckte jag hon kunde få ta Demeter och jag Rocco eftersom jag nu ändå hoppat honom ett par gånger och vara med på det vi kan.
Det började ju sådär kan vi säga -han ville inte trava över travbommarna, sprang/kastade sig åt sidan och när jag till slut fick honom över hoppade han genom bomserien :S Inte helt ok. Erik fick ta bort tre (av fyra) bommar så la vi sedan till en efter en tills han gick fint över alla. Mycket märkligt beteende då jag ju travade bommar senast i fredags, visserligen upphöjda cavalttis men tycker att det borde vara svårare än då de ligger på marken? Ibalnd skulle man bra gärna vilja veta hur de tänker..
Jag fick sedan travhoppa de övriga hinderna (utom oxrarna) på mkt låg höjd och tillslut slappande han av och gick riktigt bra. Välrastad blev han idag! Ska bli intressant att se hur han känns imorgon.
Snyggngen i grön outfit!
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

mera uppdateringar :)

2012-12-07 @ 20:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0