Fredag

Publicerat: 2012-12-14 Kl: 13:31:37 | I kategori: Allmänt

Blir lite kort och snabbt här! Ska iväg på inflyttningsfest senare och nu ska vi ut till stallet och hinna med en häst till samt intag av hästarna :) J
Jag och Fia red ut en kort sväng o pulsade djupsnö med Rocco o Demeter i snöyran på morgonen, på vägen hem stötte vi på traktor som skövlade träd utmed åkern och inte visade minsta tanke på att lugna sig lite då Rocco sprang på bakbenen :S Trodde att han skulle landa och få en stolpe i magen också för första gången han reste sig var det precis vid grindhålet i hagen vi kom igenom.. Hade ju varit pricken över i med ytterligare en allvarligt skadad häst i stallet. (Den BÄSTA dessutom ;P )
 
Hade fått en fråga ang Kolibri som Sofia kanske kan svara bäst på men ja gör ett tappert försök:
Hon svullande upp i hasspetsen och det visade sig vid vet. kontroll att hon hade infektion/inflamation där och det hade samlats massa varig vätska där. Ilfart till Strömsholm där hon stod en vecka och de spolade leden osv, nu är hon hemma igen sedan typ 2-3 veckor men den är fortfarande ganska svullen :( Åkte även en sväng akut med henne igen förra veckan men det var nog ingen större fara då. Vi hoppas på att hon ska bli helt återställd :)
 
Nu ska vi ut en tur i det strålande fina vädret med två hästar. Ber till snögudarna att det inte kommer mer snö!
 
Trevlig helg på er allesammans!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0