På stappliga ben..

Publicerat: 2012-08-07 Kl: 22:07:12 | I kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen sparkat mig själv hårt i baken och tagit tag i träningen av mig själv - det är ju trotts allt inte bara hästarna som ska ha styrka och kondition för att orka prestera. För egen del är det nog mest styrka jag behöver jobba med men nu har jag iaf kört igång med lite kondition.
Igår morse sprang (är inte mycket för att "jogga" runt i nått pensionärstempo) jag ca 5,5km vilket kändes kanon - tills jag slutade springa typ 100m ifrån dörren då benen var som gélé och svåra att få att gå normalt. Massa stretching både efter och under dagen hjälpte inte mycket mer än i några minuter. Tufft att gå i speciellt trappor :/ men det är det värt - det ska kännas att man gjort något! Bästa medicinen är att ge sig på musklerna igen och ikväll tog jag cykeln ut till ett elljusspår i Odlarn och sprang en runda - så skönt! Igår var det mest asfalt som gällde och det är trotts allt inte helt optimalt.
Är det ok väder imorgon bitti tar jag bilen förbi samma spår och springer en längre runda innan jag åker till Ekelund!
 
(Google)
Mycket härligare att springa i naturen också än inne i bostadsområden..
 
Kollar ni något på OS???
 
Själv älskar jag att kolla och försöker se så mycket jag kan vilket mest blir på kvällarna, Ridsporten går dock på dagen så den förösker vi titta på i mobilerna på SVT Play samtidigt som vi jobbar. Idag var lagfinalen i dressyr där vi slutade på 5:e plats. Tyvärr missade både Patrik & Tinne en del i sina ritter vilket sänkte poängen men jag tror att (om nu hästarna får stanna under svensk flagg) så kmr vi ha ett sjukt starkt lag de kommande åren då både Don Auriello & Santana är mycket unga och framförallt Santana saknar mycket rutin och styrka. Alla tre ryttare i laget har ju även flera hästar på GP nivå och ännu fler på väg upp.
Då OS gick 2004 såg jag ALLT (som inte gick på typ natten) för jag låg supersjuk i flera veckor utan att få göra något, minns att det var intressant att få se och det är så många grenar man inte tänker på att de ens finns!
 
Läger 2 är i full gång med 15 tjejer där den äldsta faktiskt är hela 18år :D Så kul med stor spridning på åldrarna och många som kommer tillbaka år efter år. Det är även fem av tjejerna som har egna ponnyer med sig.
Rocco äter medicin och har troligtvis vrickat/sträckt sig, Tove ska kika på honom igen nästa vecka. Rangun har fått lite vila sånär som på promenad på skritten i två dagar, imorgon ska han få gå ut i skogen. I övrigt så är det vädligt mycket sjukstuga på Ekelund då våra tre yngsta unghästar är skadade, inte allvarligt men ändå trist och det är ingen bra tid för sårskador osv med tanke på att det är rötmånad. En av skolhästarna har också ett fult sår plus att Navange har det troliga ryggproblemet och vi hoppas få tid hos Monica nästa vecka.
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer
Postat av: Josefine Jordahl

Hej Madde!
Hur mycket kostar det att gå i din dressyrgrupp på måndagar?
Med vänlig hälsning,
Jossan

Svar: HejVi har faktiskt tänkt ringa till dig angående den då mamma sa att du var intresserad. Det finns plats dock kommer den inte att kunna vara kvar på måndagar, troligtvis lägger jag den på ons eller torsdagar :)
Madde
Ekelund

2012-08-09 @ 08:28:20
Postat av: Josefine Jordahl

Sv: Okej, tror det fungerar dom dagarna också... Men hur mycket kostar det?
/Jossan :)

2012-08-12 @ 19:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0