Hopp på Arphus

Publicerat: 2012-08-23 Kl: 23:12:06 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Började dagen med att tömköra Rangun och sedan ett pass på Rocco Maddes fina häst. Alltid kul att rida honom. Bra att byta hästar emellanåt. Madde red finaste Arro Bell. Sofia var sedan snabb att göra iordning Demeter åt mig då hon tydligen ville ha "skjuts" till Arphus.
Demeter blev väldigt fin i traven men ligger på väl mkt i galoppen. Där har man lite att arbeta på.
Madde o Demeter hon är lite tjockare nu
Efter en snabb lunch så var det bara att kasta sig i bilen och köra Sofia o Millet till hoppträning för Pether.
Lyxig träning det var Sofia o en tjej till. Väldigt bra träning så jag var glad att jag följde med.I uppvärmningen fick de galoppera olika linjer över bommar och därefter hoppa en oxer med bom framför med ett galoppsprång och en bom efter på två galoppsprång och detta på ett böjt spår. Det gick riktigt bra. Sedan var det dags för bana. Millet kan ju lätt bli lite stark och även långsam i sin aktion. Vilket hon fick mkt bra hjälp med.
Fick själv bli mkt snabbare i handen och inte rida ut honom och hoppa in stort.
Sista rundan blev riktigt bra. Fin häst det där!
Så nyttigt att stå på marken.
Väl hemma så väntade en privatelev på mig och sedan var det dags för svampskogen.....lite blött blev det då regnet sedan kom men härligt att komma ut i skogen med hundarna.
Madde har ridit lite lektionshästar på em Ronjah o Elton samt slagit runt hagen som är insådd vi måste sätta dit en tråd till då de förbaskade vildsvinen redan varit där och bökat i nysådden.
Vi ska ta en hage i taget och så om så att betet blir bättre. Men det tar ju lång tid innan hästar kan gå där igen den här hagen går ju att beta tidigast 2014. Långsiktigt arbete
Fin bild på Millet o Sofia
God natt
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0