Dagen som "sprack"

Publicerat: 2012-08-20 Kl: 21:38:10 | I kategori: Allmänt

Tänkte mig en sån bra dag och såg så fram emot att hinna med att springa en runda (eller kanske två) i spåret på vägen hem - men så blev det alltså inte. mamma som skulle på möte hade väl missat att meddela mig/Fia att någon av oss måste ta hennes första lektion för att Carina inte kunde. Lotten föll på mig vilket resulterade i att jag inte var hemma fören åtta och då vill jag bara äta, duscha och sedan sova :/
Alla elever var iaf mkt duktiga och det är så kul med min barngrupp där flera verkligen utvecklats mycket och de börjar komma på fler och fler "knappar" vad gäller hästar och ridningen :)
 
Rocco var ganska fin på fm, var dessutom mkt snygg i svarta lindor och skrikorange färgat schabrak :P Hade tänkt ett dressyrpass på Rangun men då en av mina privatelever ville rida ut så fick han såklart gå ut i skogen istället OCH imorgon ska jag äntligen få åka till Arphus med honom igen :D LYCKA!!!!! Efter en sjukt fullproppad sommar både för vår och Pethers del (han är ju alltid ute och far) så är han hemma några få dagar och då ska vi få komma dit och träna :) Härligt!! Nu hoppas jag bara att Ranguns ska vara så där fin som han varit nu på sistone - gärna som i fredags. Vore stort om Pether kunde bli lite positivt överaskad och kanske till och med fatta liiite tycke för min "gammla räv"..
 
Bilder ifrån Arphus förra året..
 
:D
 
Ska bli intressant att få komma dit med Rocco igen sedan när han är fullt igång igen.. Pether åker man inte och tränar för om hästen inte är i full kondition för det är tuffa pass både för ryttare och häst - vi brukar drypa i svett både jag och Rangun..
Men det är skönt att veta att man lever och Pether ger sig inte fören den är 100%
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Monika

Så snygg ny bloggdesign!
Är det Erika som fixat?

Svar: Faktiskt Sofia som fixat men hon visste inte att det fungerade - har däremot kontaktat en tjej som ska fixa en "riktigt" :DMadde
Ekelund

2012-08-20 @ 21:57:42
Postat av: Anonym

Ny design ! Vad snyggt det blev!
Du får berätta hur träningen med Peter gått sen
// Carina Ottoson

2012-08-21 @ 00:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0