Bilder

Publicerat: 2012-08-19 Kl: 21:12:08 | I kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Idag har jag varit LEDIG - inga hästar alls på schemat.. Kan inte minnas när det hände sist (förutom då vi var o Scottland då)
 
Igår var vi på "Mälardagen" i Strängnäs för att marknadsföra ridskolan och Mariefreds Ridklubb, vi var ett gäng som åkte dit och även vår minsta ponny Jazza fick följa med för lite ponnyridning :D
 
Ordförande i klubben Camilla, Natalie på stolen och så är det mammas rygg ni ser i röd jacka..
Information
En hel del folk kom..
 
Många barn var det som ville ride och Jazza skötte sig som vanligt exemplariskt och detta var hennes första tillfälle på Visholmen i Strängnäs och hon verkade tycka det var spännande och trevligt med vattnet och den stora gräsmattan att tugga av :P
Hon var såklart utsmyckad med vackra gula blommor jag snodde ur mammas och pappas trädgård! Här är det Alicia & Lisa som sköter ponnyridningen..
Så söt! och ja jag vet hon behöver friseras men gillar inte att göra det när de går ute på bete på sommaren - de behöver allt skydd de kan få ifrån insekter och sol.
 
Rangun efter fredagens dressyrpass - sjukt bra pass!!!!! Så fin passage kan vi göra nu :D han tycker det är så kul att få massa beröm och känna sig duktig. Här har han det tjusiga pannbandet jag fått köpa att Christina nu när hon lägger hästlivet bakom sig :/ Mkt snyggt!
 
Söndagslyx! jag gjorde lemonad på massa citroner på em som vi avnjöt i solen på balkongen :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jazza är verkligen en underbart snäll liten ponny/ sååå söt!! Vad kul det var att vara med på mälardagen!
//Carina ottoson

2012-08-19 @ 23:28:21
Postat av: Ann

Ja bästa ponnyn hon bara knatar på oavsett om det ät i staden eller hemma. Det var ju barnvagnar rullatorer båtar ja det mesta....många intresserade människor också hoppas att det blir många på Öppet Hus!

2012-08-20 @ 23:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0