4,5 kg

Publicerat: 2012-08-14 Kl: 23:46:05 | I kategori: Allmänt

Ja det var kvällens skörd av kantareller! Det är min form av meditation gå med hundarna och plocka svamp. Det blir sena kvällar när allt ska rensas!
Idag har Charlotte varit och haft sina tisdagselever för sista gången. Charlotte som arbetat här sedan senhösten har fått ett heltidsjobb där hon kommer att resa två kvällar i veckan så det blir ju omöjligt att kombinera med instruktörsjobbet. Tyvärr, men hon har lovat att vikariera här och förhoppningsvis så skaffar hon häst så småningom och ev att hon då hamnar här.
Så hon är inte borta för gott.
Imorgon är det dags för logistik på hög nivå- tidig morgon ska lämna Navange och Ronja för genomgång på equirehabcenter i Kvicksund. Monika Ledin ska gå igenom dem. Under tiden så ska jag till mälarsjukhuset o röntga min fot som ej är bra sedan jag ramlade och vred till den i början av sommaren.
 
Sköter väl mig inte på bästa sätt.....det gick iallafall att hoppa med foten tyvärr blev det ju ingen Erikträning som Sofia skrivit om men Bosson fick hoppa med mig ändå på em.
Oj vad jag var ringrostig -de första sprången kan man undra vad man höll på med! Hoppning är färskvara jag har ju inte hoppat sedan Hakingkursen i slutet av juni! Om man inte räknar sockerbitshinder med Arro Bell.....
Jag fick i alla fall in rytmen och igång galoppen så jag kände mig nöjd när jag slutade. Sofia hoppade också det såg verkligen bra ut med både Millet o Kolibri. Fina hopphästar nu ser det verkligen enkelt ut med båda åtminstonde om man höjer upp hinderna till Kolibri. Hon är alldeles för het på låga hinder och blir lång o flack, men vilken fin häst när det blir lite hinder att hoppa på !
Ja det fick bli en hagbild på Bosson hittar ej några hoppbilder
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0