Vilken solig dag!

Publicerat: 2012-04-04 Kl: 20:46:25 | I kategori: Allmänt

Började dagen med en tur ut i skogen på Hera tillsammans med mamma/Thaleia & Fia/Demeter.. De duktiga treåringarna  är så skötsamma och jag tycker speciellt Hera har lärt sig en del, svårt att uttala mig om Thaleia eftersom det bara är mamma som suttit på henne sista veckorna.

Foto:Erika T
Tänk vad tiden går - detta är ju sötaste Hera på sommarbetet som föl för snart tre år sedan..

Efter unghästarna hade jag en 1,5h uteritt för en elev hos oss som hade besök ifrån England så jag fick träna på min engelska också :P Själv tog jag Navange och de fick rida Ture, Gent & Grappan.. Alla skötte sig så bra och vi stötte bland annat på en STOR skogsmaskin mitt ute i skogen, Navange är en sådan ängel och så bussig ute (eller ja alltid) han har ändå knappt gått ut sedan i höstas..
Mamma tyckte jag skulle ta Jaqueline men jag envisades med att Navange skulle få gå - vilket han gjorde så bra i täten :D

Sen lunch blev det och sedan intag av hästar, jag han mocka lite hagar och så vips stod E-G Haking på stallbacken och det var dags att bygga hinder till em/kvällens träning.
Jag red lille Elton och vi kan väl säga att han fick bekänna färg :P stackarn var helt slut efter uppvärmingen :S Så duktig var han iaf även om jag själv red som en kratta ibland.. Jättenyttiga övningar var det! och läxor fick vi till nästa tillfälle..
Tyvärr var det ju ganska få som var med, två grupper blev det, förstår inte riktigt varför för förra året när han var så var det knappt man fick plats och alla var verkligen SÅ nöjda och överförstjusta i honom och hans övningar/metoder.
Haking ju en mycket eftertraktad hopptränare men han lägger mycket tid och vikt vid det mentala och vid de kurser vi hade förra året var det flera dagar/pass som varvades med mycket teori. Han har flera mallar/stenciler där man fyller i och analyserar vad som fungerar och inte, när det fungerar och inte osv..

Tyvärr inga bilder/filmer för Charlotte som jag gav kameran skulle rida i första onsdagsgruppern. Andreas fick iaf kameran till andra passet så det borde bli lite på Fia & Kollan iaf :D

Jag & Limit vid Haking-träningen i sommras!

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0