Upp och ned..

Publicerat: 2012-04-19 Kl: 22:13:01 | I kategori: Allmänt

LIVET.. Det är som en bergodalbana (stavas det så?) ena stunden är allt på topp för att nästa dag övergå till att allt känns jobbigt och går emot en.
Idag har jag iaf varit hos Pether - GRYMT som vanligt! Han är en sån sjukt bra tränare, ser ALLT och ännu lite till.. Vi fick oss som vanligt ett tufft pass och var båda svettiga efteråt, väldigt nöjd med hjälpen jag fick idag och det känns som att ännu en pollett fallit på plats. Jag har lovat honom dyrt och heligt att när vi kommer nästa gång ska det se bra ut redan när vi börjar, har lite att jobba med tills på onsdag alltså :P
Stackars mamma hann inte få så mycket hjälp för han hade hoppträningar inbokade efter oss "- Madde red ju så dåligt så nu hinner jag inte med dig så länge" Sa han till mamma :/ Crap vad han är jobbigt ärlig -på ett bra sätt!

Jag kan ju men måste bli mycket mer konsekvent och framförallt lita på att jag gör rätt och inte ge upp när jag stöter på motstånd/problem..

Pether instruerar mig på Mille för ca 1,5år sedan..

Vore sjukt kul och inspirerande att få ut honom och ha en Clinic hos oss nån gång. Man lever på hoppet!

Vi red ut på småbebbarna på morgonen, duktiga flickor! Vi håller nu på och letar efter hur vi anmäler oss till 3års-testet i maj. Både Navange & Elton fick gå dressyr idag och var så duktiga så, Navange red jag bland annat igenom programet på i ridhuset och Elton fick jobba i solen på utebanan.

Charlotte som har lektioner på torsdagar kunde inte jobba idag så jag hade de två första lektionerna och sedan tog Carina E över de två sista.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Josefin

Kolla på http://www.malardalensvarmblodsklubb.se/ läste proppen och det verkar om om anmälningstiden gått ut. kanske går ändå men då får ni nog snabba er ;)

2012-04-20 @ 08:10:50
Postat av: Emilia

Haha du som är så duktig på att rida. Självklart kan man lära sig mer, men du har ju mycket mer erfarenhet än mig så skulle jag ha lektion med honom skulle han väl gå därifrån... HAHA ;)

2012-04-20 @ 15:48:52
URL: http://soautomatic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0