Köket invigt!

Publicerat: 2012-04-23 Kl: 22:05:40 | I kategori: Allmänt

Ikväll har vi invigt köket! Tacos blev det :) Så härligt att ändligen ha ett fungerande kök och framförallt DISKMASKIN igen!

Lite smågrejjer kvar och så ska det målas och tapetseras men han som ska fixa det har tyvärr brutit tummen så det lär dröjja några veckor till. Sedan ska vi bygga ett bord som ska sitta fast i väggen :P

Äntligen verkar kyla och regn vara på väg bort för idag har till och med solen tittat fram och det var över 20 grader utanför köksfönstret när vi åt lunch, då tyckte jag lite synd om våra hästar som hade täcken på.

Idag har det även varit en väghyvel och skrapat vägen - grusvägen är nu sjukt fin, som en ridbana :P Tyvärr han jag bara rida ut på en häst. men men och imorgon är det Erik-hoppning för Navange och Elton & Rangun måste jag rida dressyr på inför onsdagens "Arphus-pass"

Kommer iaf bli en smått hektiskt dag då Tove Björksten "Hästspecialisten" kommer vid tio och vi har ganska mycket att gå igenom, tänder och hälsokoll på några av tävlingshästarna.

Red fina Lady efter lunch, på utebanan så hon blev lite smuttsig efter allt regnande :/ men det var det värt att få rida ute i solen :D

Ikväll hade jag som vanligt mina "måndagsbarn" som idag fick trava bommar och cavaletti, dressyrgruppen som nu bara är tre (ledig plats finns!) jobbade största delen av passet på mittvolten med skolor och övergångar. Emma fick idag rida en skolhäst, fina Karaat och det gick riktigt bra. Sedan var dett Ebba på Ronjah och Isabell på sin fina Novio.

På söndag är det dags för andra omgången av Div 1 dressyren och då ska vi till Wisbohammar och Gnesta RK, här är jag och Rangun på deras framridningsbana 2011.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0