Finfin träning

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 21:57:29 | I kategori: Allmänt

Åhh vad jag känner mig nöjd efter dagens träning hos Pether :) Om ni minns vad jag skrev efter förra veckans pass så var ju mittt mål att jag skulle få ett "Bra" redan ifrån start - I MADE IT!! Eller ja vi gjorde det tillsammans förstås - jag och min sprattliga Rangun.
Eller ja det var inte just "Bra" som var hans första ord till oss, han sa såklart "Hej" och efter en stund "- Du vet att detta är sista chansen, annars får du inte komma tillbaks - inte med den hästen iaf"
Kan inte annat än älska hans raka ärlighet (hur många hade inte tyckt att han var elak och aldrig mer tränat för honom?)
Så nice att vi kunde få det bra redan ifrån start, sedan gick det såklart inte på räls hela passet men så är det ju. Fick iaf göra bland annat galoppslutor på diagonalen idag och byten på bågar, serpentinerna fick vi göra förra veckan också och det är verkligen en av våra svåraste rörelser.

Ska bli så spännande att tävla på söndag - och då ska jag f*n i mig RIDA!! Vill inte göra Pether besviken nu när det börjat lossna.


Gammal bild på mig och Rangun..

Vi löshoppade unghästarna på fm vilket gick bra, filmade lite också men kameran blev kvar i stallet. Verkar inte som vi får svar på Roccos blodprov fören imorgon, planerar även att försöka mig på nån form av ridning på "monstret" imorgon. Lär ju ha energi som en vildhäst! Tyvärr går det ju inte att ha honom på skritten där han bara bockar och far och longera är inte heller nån bra ide - han bara springer :S

Wish me luck!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0