Då var det avklarat!

Publicerat: 2011-09-29 Kl: 22:21:22 | I kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller var jag ska börja men enligt mamma ska så jag iaf vara nöjd med dagens prestation i debuten - MEN man vill ju alltid liiite mer :/ "Clear Round" enligt Siv som tittade när jag red, mamma filmade ju så då blir det lite svårare att se.
Fick tyvärr ett par regäla missar i galoppen, bland annat ett byte som inte blev korrekt då jag tappade honom och han bröt av vilket domarna gav oss 1,2 och 3 för.. Detta drar ju ned många procent i jämnförelse med en 6:a eller 7:a.. Nu blev slutprocenten 56,842 och jag blev iaf inte sist :P haha Målet var ju att rida på 60% iaf vilket vi nog legat på om vi inte haft de där missarna som kostade så många poäng.

Det blev tyvärr inga bilder tagna så jag tar en gammal istället..

För övrigt galet fin annläggning på Segersta!! Där skulle jag lätt kunna bo :)
Hittade lite pics på google.. Detta tjusiga hus låg precis på kortsidan av utebanan där tävlingen också hölls idag.
Ridhuset utifrån, det var kanonfint på insidan men hittade tyvärr ingen bild på det..
Skulle inte kalla det kafeteria men den användes ju som det idag :P detta är en del av "loungen" hmm stavas det så? på ovanvåningen i ridhusets kortända.


Innan vi for på tävling hann jag även med att rida Milleman samt Elton. Jag har faktiskt inte ridit Mille sedan MsvC:2 hos Gripen tidigt i våras :P Han var iaf riktigt fin och det hade nog varken jag eller Fia förväntat oss då hon påstår att hon tycker han är lite kärv och svår för tillfället. Jättefin iaf och Elton fick ett ganska lätt pass med mycket övergångar.


Jag och Mille vid tävling 2010..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Christina

Mille man kanske vill vara dressyrhäst igen......näää....han vill nog hoppa :D

2011-10-01 @ 07:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0