Vilken helg det blev :)

Publicerat: 2011-10-16 Kl: 19:48:16 | I kategori: Allmänt

Inget inlägg igår pga firande av min syster som idag fyllde hela 21år :) Först släkten på dagen och så party hos henne på kvällen..

Jag red igår ut på Rangun vilket han såklart tyckte var mycket härligt - han älskar att gå ut! Idag fick även Rocco gå ut en härlig tur, det var verkligen en kanondag idag med strålande fint väder och ganska varmt ändå :) Nu får man hålla sig på vägarna när det är älgjakt vilket är lite trist men vad gör man.. Risk finns ju att man blir skjuten även om det låter galet så händer det ju faktiskt inte alltför sällan att jägare "ser fel" :/
Sedan blir ju inte jägarna speciellt glada om det kommer massa ryttare i skogen vid jakten som skrämmer djuren åt fel håll och stör..

Älgar! (google)
Många markägare sätter även upp skyltar då de jagar..

Jag har även hunnit med att döma lite programridning igår då mammas lördagsgrupp hade detta på schemat, två av mina dressyrspecialare var även med - Emma & Isabell. De som rider i "DS" (som jag kallar gruppen) får deltaga på två programridningstillfällen.
Ebba har även ridit två lektioner för mig på Gordon, ett tidigt igår morse och ett idag på fm. Det är hårdträning nu inför nästa helgs LA debut i Div 2 laget :)

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Carina Lindström

Hej!

Jaha så Isabella får också vara med på en till program ridning då .... =)

Finns det någon programridning kvar att vara med på?

Kram

2011-10-18 @ 08:39:27
Postat av: Madde

Jadå Carina det är både tis,tor och söndagar kvar som ska ha prog.ridn. Har påmint tjejerna ett par gånger men tror att ofta går det ut lika snabbt som det kom in :P Säger till när det är dags för de resterade grupperna :)

2011-10-18 @ 21:22:10
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0