Tidsbrist

Publicerat: 2011-10-10 Kl: 21:56:34 | I kategori: Allmänt

Tänk att det ska ta så mycket tid med hästar.. Man får vara glad om man hinner med hälften av vad man skulle vilja på en dag..

På förmiddan blev det stallfix och lite unghästpyssel.. Efter lunch tog Fia Hera och jag Thaleia, de fick sadel och träns sedan blev det en tur till ridhuset vi gick med dem några varv sedan fick de springa fritt en stund :) Fina hästar har vi!!

Jag red ut en kortis på Poseidon med Fia på Kolibri innan ett lugnt dressyrpass på Rangun som var kanonfin även idag :)

Elton skuttade jag över lite småhinder på ca 50cm på utebanan - superduktig och PIGG! Tänkte ride honom på hoppträningen imorgon för jag hann inte med att rida Demeter idag och jag har inte hunnit rida henne på flera dagar :/ Hon fick premiärgå på skrittbandet idag vilket gick super - jätteduktig tjej! Tror det kan vara en bra grej för henne då vi verkligen måste få bort den enorma magen. Fattar inte att hon inte går ner i vikt..

Här kommer två löshoppningsfilmer - Demeter och Rocco.. Var hur många som helst efter förra veckans löshoppning och jag har inte orkat sorterat alla ännu..







Mina måndagsbarn hade idag teori och dressyrgruppen fortsatte att träna på förvänd galopp som det ligger i LA:1 programmet..

Imorgon blir det återigen full fart.. I kylan - jag gillar inte det kalla vädret som kommit :/ HATAR att frysa!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: christina

i hear you sister...

2011-10-11 @ 19:57:15
Postat av: Madde

:)

2011-10-11 @ 20:24:27
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0