Helvetes datorer!

Publicerat: 2011-10-27 Kl: 20:23:05 | I kategori: Allmänt

Grrr!! Blir galen på Windows movie maker.. Har för länge sedan försökt mig på att göra snygga videos med hjälp av den utan gott resultat och skulle nu försöka igen, att fixa en fin försäljningsvideo med bilder och filmklipp på Poseidon MEN gissa vad - Det går fortfarande inte!!!
Detta program ska vara superenkelt vilket det också verkar vara men tydligen så fungerar inte mina filmklipp för de rullar men utan bild - bara svart! Bilderna fungerar kanon och jag kan lägga in texter osv.. Är det någon kunnig själ där ute som vet vad jag kanske gör för fel? Måste filerna vara i ngt annat format? Blir bara irriterad och förbannad - risk finns att datorn far ut genom fönstret.. :/

Aldrig kan ngt vara enkelt när jag ska försöka mig på nått!

Hjälp snälla!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har det varit uteritt på schemat.. Jag tog med mig Fanny och red ut med Rangun och Elton på morgonen, skönt tyckte hästarna och speciellt Elton som inte fått gå ut på ett tag nu.. Han skötte sig iaf exemplariskt, varnade Fanny att han kan bocka men det verkar som att han vuxit ifrån det nu så det är ju skönt :)

Även Rocco fick gå ut efter lunch, tillsammans med mamma på Arrobell. Han var lite småskum/vild idag, han som stänger av lite ibland och blir smått opåverkbar drar på och eller bockar och far i luften. Vildpålle!


Mamma påpekade att hon tyckte han börjar "biffa" på sig bra nu :)
Denna bild är ifrån då vi var och provred honom i början av sommaren..

Jag har även fixat med Navange och hans strålröta, spolat ben och hovar samt "tjärat" in strålen. Insåg när jag spolade han ben att avloppet/silen återigen var fullproppad med skit/grus/lera osv osv.. Är max tre veckor sedan pappa rengjorde avloppet senast! Fattar inte hur det kan samlas så mycket skit på så kort tid, är väl kanske en del slarv med rengöringen efter att man spolat sin häst misstänker jag. Svårt att komma ifrån känner jag rent spontant.
Har funderat på att ha  nån form av tunna eller liknande som man kan sopa ihop och kasta smuttsen i men då till nästa fråga - VEM tömmer den när den är full, och säkerligen supertung av massa blöt dynga? Hmm får fundera vidare på det där..

Jag har också påbörjat städning under kafeterian där vi har toalett/dusch och övernattningsrum då mamma har weekend som startar imorgon em. Verkligen superglammigt att jobba i stall, inte bara mocka skit utan även skura toaletter :P
Eftersom Fia idag eller ja planet har nog alldeles nyss lyft ifrån Skavsta mot Dublin för en helg med två tjejkompisar så blir det en del extra work imorgon.. Så kände jag att det kanske var smart att starta med lite städning redan idag eftersom jag ändå hade lite tid över :)

Nu ska jag kolla på mitt absoluta favoritavsnitt av Top Gear! När de byggt egna "husbilar", Anders letade fram det på tuben :)

Ska se om jag kan ladda upp lite filmer där senare ifrån hoppning i veckan och även Poseidon..

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0