By myself!

Publicerat: 2011-10-13 Kl: 22:10:04 | I kategori: Allmänt

Imorgon för jag köra "solo" på Ekelund!! Fia ska tävla Kollan o Milleman - mamma åker med där och i måndags började årets älgjakt så far min vill ju ut o rasta hund och bössa :P haha..

Kvar är jag - men det ska bli skönt :) Då behöver jag inte "tänka på någon annan" utan kan göra på eget vis och köra på i eget val..

Eller ja, ja lär väl ha min bäste Christina i örat för lite pepp/skvaller - talk! Hon har äntligen skaffat sig ett nytt headset så nu slipper vi avbrutna samtal då hennes mottagning försvinner.


I det "gamla" stallet är Christinas mottagning KASS! Hennes ponny "Limpan" o Anders på bilen :)

I den nya stalldelen fungerar det bättre! Tjusigt stall eller hur?
Tog dessa bilder vid mitt besök förra sommaren..

Imorgon kommer också Tove igen för att kika på ett par hästar och sedan var det några inackorderingar som behövde lite veterinärhjälp..

Så jag ska mocka och fixa vårt tävlingsstall samt utestallet sedan rida rida rida! Så många hästar jag bara kan, har sedan en privatlektion för Emma & Sixten på em.. Skulle vilja ta unghäsgtarna, Hera & Thaleia också men det är inget jag kan/vill göra på egen hand. För det första behöver man oftast vara två då man börjar med longering och sedan är det även en stor säkerhetsrisk att vara helt själv om något händer :/

Vi hade en olycka då jag var ganska liten, kanske 8-9år om det kan stämma, vi var nog på vår första utlandssemester hela familjen och vi hade en jätteduktig tjej som jobbade i stallet. Hon skulle longera en unghingst som sparkade henne och hon blev liggande i ridhuset i kylan, det var december och ingen hade koll på att hon och hästen saknades. Hon lyckades såsmåningom ta sig ur ridhuset på egen hand men det hade kunnat gå riktigt illa.

En tankeställare..

Man kan tjata och tjata om säkerhet osv osv men det "bästa" sättet att lära sig är den hårda vägen för man förstår inte hur farligt det faktiskt kan vara om man inte varit med om en olycka.

Själv blev jag sparkad imorse då jag skulle sätta på täcke på en av hästarna, det var länge sedan jag blev sparkad men det händer ibland och hitills har jag haft tur.

Nu är det sovdags!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: christina

jaa...det blev ju "bara" tre timmar ;)

2011-10-17 @ 18:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0