Full speed!

Publicerat: 2011-11-30 Kl: 19:15:13 | I kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med ganska mycket tyvärr inte det jag stressat extra mycket för att hinna till :/ - besviken pojkvän/sambo då han förstod att jag inte skulle hinna komma hem och följa med till våra vänner för att ge present till deras senaste tillskott i familjen - en liten flicka :)

Hela sex hästar har jag iaf ridit, eller ja fem har jag ridit dagens första häst - Hera longerade jag och sedan satt jag på henne för FÖRSTA gången!! Duktig tjej :) Två gånger satt jag på henne och hon skötte sig exemplariskt, nästa gång ska jag ha med någon som kan leda runt mig lite om det fungerar bra.

Här kommer lite bilder ifrån gårdagens "photo shoot" med Hera på utebanan


En del päls har hon redan fått, inte alltför lång men väldans tjock!

Tjusig i knoppar, andra gången hon har det i sitt liv. Första var vid fölmönstringen.

Är hon inte fin?
Väldigt "färdig" och välväxt för sin ålder tycker jag, snygg att titta på och hon ser så vuxen ut.
Hon är alltså född 2009 så hon är 2,5år men hästar "fyller" alltid vid årskiftet så hon är ju snart tre.
Jag mätte henne igen och hon mäter nu, med vår gammla halvskraltiga mätpinne hela 166cm. Jag ska nu försöka mig på en liten video liknande Poseidons så jag kan lägga ut en annons på henne snarast - vi har för mycket hästar! (även om hon är fin)

Efter Hera var det Poseidon som fick sig ett pass i ridhuset och det var ett tag sedan nu, han hade en ganska lugn vecka förra veckan, gick ut ett pass och så tömkörning med Fia.

Sedan fixade jag färdigt vårt lilla stall innan jag hämtade in två busfrön - Navange och Elton och red båda dessa i ridhuset. Fixade äntligen så att vi har en radio i ridhuset nu, så trist att sitta och rida själv i det tysta och den fina ljudanläggningen som finns går det nog ej att få in radio samt att den är mkt bökig att sätta igång :/

Elton - ljuset i tillvaron - gick som vanligt väldigt bra, detta betyder dock inte att vi inte har saker att träna på men han är verkligen en störtskön individ!

Sötaste Elton i början av sommaren..

Pappa lagade lunch som jag sedan intog i hyfsat hög fart innan jag kilade ut och fortsatte med Rangun, borsta och linda sedan upp på skritten 30min under tiden mockade jag hagar och fodrade samt ströade i stora stallet. Mamma och Fia blev såklart försenade på hoppträningen för Pether därför fick jag rycka in i stora stallet också. Mamma kikade när jag red Rangun och sedan var det bara Rocco kvar, han var riktigt fin ända tills jag bara skulle ta högergaloppen en sista gång DÅ skulle syster såklart dra in nån kardborre - typ vante eller nått - så Rocco tvärvände och den hästen kan vädna på en femöring. Aldrig varit med om en så fruktansvärt snabb häst, blir lika förvånad vajeg gång att jag lyckas sitta kvar på vilden.
Efter denna händelse var han inte lika trevlig längre så vi fck göra det bästa av situationen, han var ganska trött och svettig också, innan jag sedan tog in honom. 10min på skritten fick det bli för Rocco medans jag ryktade Rangun.

Jag har fått mail ifrån mina två vinnare i tävling nr 1 så så fort jag skickat paketen ska jag avslöja här i bloggen vad det innehöll :)

Jag har fått in några bidrag till tävling nr 2 men skulle var kul med FLER!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0