Solskyddsfaktor är bra!

Publicerat: 2011-05-11 Kl: 19:58:13 | I kategori: Allmänt

Om man använder det :S Har i vecka smort in mig på morgonen men imorse blev det bara ansiktet gjort så nu är jag lite röd eftersom jag haft linne på mig hela dagen. Det värsta blev då jag satt i solen och hade teori för gymnasietjejerna ganska länge på em.


Mille på framridningen till vår tävling för någon månad sedan..
På fredag är det dags för tävling igen, hos Gripens RF, jag är anmäld på Mille & Limit men med tanke på omständigheterna så kommer Limit inte att följa med utan jag kommer troligtvis ta med Rangun istället.
:)

Startade dagen med att snabbt mocka vårt stall innan jag sedan red Memo kl.9.. Idag var han riktigt fin, stor skillnad emot förra veckans pass, och jag kunde jobba mycket med galoppen - tempoväxlingar, förvänd galopp och enkla byten. Detta fungerade mycket bra och jag avslutade med lite byten, något han är bra på och tidigare gärna gjort i tid och otid så fort det blivit lite jobbigt. Fin häst som kräver mycket säte!
Imorgon ska Petra själv rida lektion så då ska vi nog se om han inte kan vara lika fin :)

Fick upp Maria G på Mille och vi red sedan ut en sväng, jag på Demeter.. Gick super och hon fick faktiskt gå en ganska lång tur..

På em skulle jag ha lektion för Åsa på Lady och det blev uteritt så jag sadlade snabbt på Rangun som jag ännu inte hunnit rida så det var ju kanon.. Vi hade en mycket trevlig tur igenom skog och sommarhagar..

Mina "onsdagsbarn" blev även idag bara två stycken och jag tog med de två på en låång härlig tur vilket var mycket uppskattad av tjejerna :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0