Härlig är solen :-)

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 22:59:32 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ett litet inlägg från mig för en gång skull. Vilken supervärme idag. På med solskyddsfaktor 30 annars blir man bränd! Fick se till att Maria smorde sig vid lunchen - liknade lite en stopplykta.....
Idag har jag kännt mig flitig. Först träning för Lise sedan dressyr på finaste hästen i solskenet, brukar alltid rida i ridhuset men med nya underlaget så rider jag gärna ute.
Långlunch - alltid skönt och ett måste när man har långa dagar. Sedan ett dressyrpass på Limit gick hyfsat men någon tävling blir det inte för honom på fredag. Vore han mindre så skulle jag nog ta honom....som min.
Ta in hästar och skriva ut info till alla fritidabarnen och hann sedan med ett dressyrpass på Bosson också. Imorgon är det ju hoppning för Erik igen så det gäller ju att hålla igång. sedan var det dags att äta före nästa omgång lektioner mina två ridgrupper fick hoppa bana ute för första gången i år. Alla var så duktiga och hästarna var så himla fina. Vi har verkligen fina hästar alla tycker också om att hoppa.
Därefter var det dressyr med Barbro o Anne och de var också duktiga. Kul att ha lektion/träning när det går bra och blir resultat.
Imorgon är det gymnasiedags nu är det bara tre veckor kvar sedan student.
Holmqvist hoppning imorgon igen. Alltså hela familjen i första gruppen. Jocke har inte ridt sedan förra gången men det ska väl inte behövas eftersom det var ett antal år sedan han red överhuvudtaget.

Ska försöka att åka och köpa hem blommor att plantera utanför stallet men hinner väl knappast det under gymnasiedagarna. Kul att göra fint men jobbigt att hinna vattna - idag fick jag hjälp att vattna penseérna av Ebbas mamma. Skulle behöva flera slangar utanför stallet.
Sovdags
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0