Veckostart..

Publicerat: 2011-03-28 Kl: 21:53:00 | I kategori: Allmänt

Mmm då var det måndag igen.. Imorse var jag så sjukt trött då jag vaknade, kändes som jag skulle behövt sova ett dygn minst..

Bara att pallra sig upp!

Det blev en tuff start på morgonen då en av våra inackorderingars hästar skulle fara vidare till "Trapalanda".. Allt gick mycket bra och sedan var dagen i full gång. Fm ägnades åt två små ponnies, tvättade svansarna och lite frisering blev det innan tömkörning, uppsittning och sedan lösgaloppering i ridhuset. Josse E var ju hos oss så hon fick filma och ta kort.

Tiger.. Dammig som få! Iaf ren svans, jag hade sedan i pälsglans och flätade - när han kom in igen på em var flätan plus hela ponnyn ingrodd med ny lera :S Tack för den Tiger!!

Så söt! Synd att ja blundar på typ varenda bild bara..
Han har så fint huvud..

Tiger galopperade även i tömmen - duktig :)

Rockii var jätteduktig idag och Josse kom med ett mycket bra tips, att ha tömmen bakom baken, han stannar ju gärna och backar eller vänder - nu gick det kanon!

Lite suddig tyvärr..
Snygging..



Duktig va?

Limit fick ett derssyrpass på kandar efter lunch och han var ganska svår de första 30-40min men sedan så blev han kanonfin och gjorde faktiskt ett par riktigt fina piaffsteg också!"! :D

Rangun gick ett lite kortare dressyrpass och sedan fick han också lösgaloppera i ridhuset.. Jag han även tömköra Poseidon på utebanan - han är SÅ fin!

Nu ska jag ladda in filmer på ponnyerna och sedan måste jag sova! Ska hämta farmor i Strängnäs kl.7 imorrn..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ingunn

Vilka fina ponnyer!

2011-03-29 @ 06:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0