sjuk blää

Publicerat: 2011-03-20 Kl: 23:20:31 | I kategori: Allmänt

Madde har väl smittat mig vilken pestig dag. Däremot roliga resultat men jag hade gärna stannat kvar i sängen idag. Ridningen fick jag skippa men mockningen måste ju göras.....sedan iväg på tävling alvedon och ipren fick det bli för mig idag och på hemvägen köpte jag 5 påsar halstabletter på Statoil i M-fred känner henne som jobbar i kassan som undrade om jag hade ont i halsen - skönt för Jocke tyckte hon vet inte vad hon menar med det jag snackar väl aldrig....
Roligt med alla duktiga Mariefredsryttare som bor i  stallet Elin debuterade med familjens häst Archie tyvärr missade jag ritten men hon var nöjd och hamnade strax under 60 %. (var låga poäng i LB såg jag tror hela 5 st som red på ca 45 %?)
Amanda var första utanför placering i LB bra jobbat och strax utanför i LA på 64, ngt% Kul:-D dåligt med tävlingar innan allsvenskorna drar igång kan man säga men det bådar gott inför första omgången. Grattis Madde till en fin placering med allas vår fina Tuareg! Min kära mor som rider på ridskolan var där och hennes kommentar var att nu kan man ju inte skylla på hästen om det inte går bra på lektionerna!
Limit såg superfin ut -när han gick men som sagt var ljudkänslig till max synd. Men man får ändå säga att han kolade ner snabbt efter "reaktionerna"
Ikväll har det kommit en till praktikant som bor kvar (en av gymnasietjejerna Sabina). Så denna vecka är det 3 praktikanter i stallet.
Vet en syssla som blir imorgon.....såg en mkt lerig Demeter när vi kom hem. Tog av täckena idag när det var så varmt och vips så hittar de ju leran.
Hästarna kommer bli ordentligt genomridna i veckan också. Freja ska ju tävla Barris här hemma tex. Maria ska tävla Uranos men det är ju först 16-17 april
Godnatt
Ann
Kommentarer
Postat av: Skoguiden

Var gärna med i min tävling: http://skoguiden.nu/2011/03/21/tavla-med-skoguiden

2011-03-21 @ 15:11:07
URL: http://skoguiden.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0