New fishes!

Publicerat: 2011-03-01 Kl: 20:55:27 | I kategori: Allmänt

Glömde ju skriva om min nya dressyrspecial grupp! Igår startade vi upp och ska köra i en månad på prov först - förhoppningsvis blir det en fortsättning :) Fyra söta elever har jag (max fyra skulle jag ha) det är tre tjejer med egen häst och så självklart mitt "dressyrfreak" Ebba som igår fick rida Grappan. Emma på "Sixten, "Bella" på "Chanel" och Stella på Lady..

På vägen hem idag åkte jag förbi Strängnäs för att byta bil hos mormor och morfar, vi fick ju låna deras Ford under helgen i Göteborg. Så jag passade på att åka ner på stan för att kolla på lite fiskar till akvariet, Djurmagazinet här i E-tuna har ju gått i konkurs :(

Ser ni den randiga "ålen"? Köpte fyra sådana då de helst vill vara flera.. Läskiga tycker jag :S
Tre stycken söta ganska små slöjstjärtar fick också följa med mig hem.. Lite nya växter blev det också!

Idag började jag med att rida Lady på morgonen :) Alltid lika kul.. Tror nästan att vi ska ta och börja med byten på henne, hon börjar bli så pass stark och stadig i den förvända galoppen.
Imorgon är det dags för Åsa att rida lektion igen.

Rangun fick gå ett lite kortare dressyrpass efter lunch, han hade ett alldeles blodigt ben då jag tog in honom ifrån hagen - klantarsle till häst!
Vänster bak. Han har på något vis lyckats få ett sår, misstänker att han sparkat/klivit på sig själv, emellan senan och benet. Vet inte hur han gör men har slutat förvånats över var min kära häst är kapabel till att ta sig för ute i hagen..

Apropå hagar så ska vi imorgon släppa unghästarna i den hagen Rangun gått i nu för där är det mest plaststolp och även blanktråd på den undre raden.. Idag stod nämnligen hagensvärsta gnagare - Carezza, alla gnager men hon är nog värst, och käkade på toppen av en stolpe som nu hängde på trekvart då den var iprincip helt av längst ned :S De har ju döda träd att gnaga på!!

Nya luddboots till Mille som han ska få ha vid tävling och kanske någon träning.. Eskadron är ju svindyra men hittade dessa "kopior" på Mässan.
Köpte även detta fina pannband med nästan svarta stenar, det var så billigt så jag kunde inte låta bli - 199kr.. Förhoppningsvis går våra unghästar snart att rida på igen efter allt som hänt :S Annars får väl någon lektionshäst ta det, men ganska mycket billigare än de andra "bling" pannbanden jag har :P

Vi hittade fodrade ridstövlar också! Inte så överdrivet snygga men definitvit varmare än mina Cavallo :P
MYSIGT!

Ridbyxor.. Hoppas de är bra för jag provade aldrig, mamma och Fia provade sina för vi köpte likadana. För jobbigt o varmt att hålla på och klä på och av sig när det är så där mycket folk och trångt..

Skitsnygg Kingsland tröja/jacka - ganska tunn. Hittade jag till extrapris, dessa är ju ganska dyra annars, fanns iaf en endaste kvar i XS så det blev perfekt!

En liten partyväska hittade jag i Nordstan! Den fick sin premiärkväll i lördags.. :)

Sofia hoppar Mille nu ikväll för Erik Berggren, de ska ju tävla här i Eskilstuna på lördag :) Så förutom Rangun red jag även Gaia och Nejlika på em, samt skötarmöte för skötarna.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0