The heat is killing me!!

Publicerat: 2011-06-10 Kl: 21:00:58 | I kategori: Allmänt

Är det bara jag som tycker det är galet varmt? Älskar värme men att jobba och rida massa hästar i den här värmen är nästan to mutch.. Har idag ridit fyra hästar varav tre på utebanan i stekande sol.

Först besiktning av min lilla bil på morgonen, gick sädår - måste laga en del grejjer och besiktiga om :/ Bland annat vindrutan och dörren, där dörren varit lika de senaste två besiktningarna och rutan var lika sprucken förra året :S Trist att man skulle lyckas på en "surgubbe" :/
Bara att betala o se glad ut..

Red Rocco i ridhuset på fm innan lektion för Åsa på Lady.. Sedan Red jag Navange och mamma Elton igen.. Innan Tove kom för att vaccinera Elton och Rocco samt kika på Roccos tänder. De var lite vassa men inget större ingrepp behövdes :)
Hon hade även med sig biljetter till söndagens Grand National på Strömsholm - ni vet de jag gjorde ett stort bildinlägg om för en tid sedan. Nu ska jag för första gången i mitt liv få se detta live, tillsammans med pappa. Hoppas jag slipper se sådana "hemskheter" ni fick se på bilderna jag då visade..

På em sedan lektion för först Lisa på Karaat och direkt efter Ebba på fina Gordon. Imorgon ska hon rida ännu en lektion :) Men då får det nog ändå bli lite hoppning igen :P hehe

Sedan hann jag även med att rida först Demeter på utebanan samtidigt som Rangun skirttade fram på skritten så jag sedan kunde ta honom en stund. Han fick idag jobba ett ganska kort pass men med samma saker som igår o en mkt nedkortad version, valde tränset och var lite orolig över att detta skulle vara ett dåligt val men jag kunde rida på precis som vanligt :D
Ibland blir han lite svår och som "stark" på tränset, men det går lite i perioder och eftersom  han blev så genomarbetat igår så var det inga problem idag!

Tyvärr blir det inga bilder i detta inlägg :/ Gillar inte att skriva utan bilder men jag har inget val. Min dator vill inte ge mig internet så jag sitter vid Anders där det inte finns en enda bild..

Imorrn blir det stallet tidigt så jag hinner rida innan värmen blir för påträngande, jag ska även fixa mat till mammas weekend med ICA!!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ebba

Haha, jag är redo för hoppning imorgon! :D

2011-06-10 @ 21:24:31
Postat av: Emilia

Jag och min familj ska också till Grand National imorgon. Har varit där två år tidigare, har aldrig upplevt nån sån olycka, skönt!

2011-06-11 @ 15:11:06
URL: http://soautomatic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0