Riddardags!

Publicerat: 2011-07-21 Kl: 19:26:51 | I kategori: Allmänt

Då var det återigen dags för de årliga Riddardagarna i Mariefred.. Årets höjdpunkt i vår lilla stad/by :P Massor av festligheter och folk strömmar hit.
Det verkar dock som att årets upplaga inte kommer bjuda på något strålande väder :/ men men jut för tillfället är det iaf inget regn  - man får vara glad för det lilla.
Riddarspelen hålls från idag torsdag till söndag och på kvällen blir det party på "stan".. Då jag var yngre hade vi alltid ponnyridning på dagarna med ett par av ridskolans ponnyer men på senare år har andra tagit över då det är ganska jobbigt att promenera runt, speciellt om det är varmt samt att vi faktiskt inte har några direkt passande ponnyer längre. Jazza finns men vi skulle ju behöva iaf en till för att det ska vara värt det.
Det krävs ju ett visst psyke för att de ska palla "cirkusen" som är där.

Jag red först Rangun ett dressyrpass på morgonen och han var jättefin, klockrena byten i vart annat nu :D Rocco fick gå ut i skogen tillsammans med Fia och Mille, något han tyckte var lite jobbigt då steglängden inte var densamma på slutet. Han är väl inte van att knata runt över stock och sten bland massa buskar och träd!

Mamma, pappa, farmor, mormor & morfar är på hmm ja nått slott kanske :/ Pappa fick i födelsedags present av mamma med lerduveskytte bland annat. Sedan bjöd de med de andra också :)

Mamma & Arrobell..

 

Kul med så många svar på dagens fråga! Kan ju passa på att svara på den själv också.
Jag följer nästan dagligen:
Emelie Brolin
Fokis

Sedan kollar jag då och då in på vänners bloggar samt Dressyrmupparna..

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Emilia

Du borde läsa catago.blogg.se :)

Tänkte på inlägget om bloggarna...

2011-07-21 @ 23:35:46
URL: http://soautomatic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0