Första dagen avklarad!

Publicerat: 2011-07-08 Kl: 21:04:53 | I kategori: Allmänt

Dag ett på vårt tredagars meeting är nu snart till ända.. Just ätit en mycket god ryttarmiddag och är på väg in i duschen för att spola av mig dagens varma väder.

Igår blev det som ni märkt återigen dåligt med skrivandet ifrån min sida, vet inte vad det är med sommaren men tiden bara flyger iväg!

Rangun kändes fin redan på värmningen och då jag kom in på banan kände jag att jag verkligen kunde RIDA :) Dessvärre hade jag läst lite fel i programmet, red igenom det första gån gen igår och läste då igenom det samtidigt som jag skrittade fram. Så jag fick -2 på typ andra bedömningpunkten, trodde längningen var på diagonalen men det var rakt fram :/ Kunde då snabbt räkna ut att även längning nummer två skulle ligga likadant.. Tur man ridit så mycket program annars hade jag varit helt lost :P

Förutom detta lilla missöde så flöt det på kanonfin sånär som på ett högerbyte där han blev efter bak :/ = en fyra, dubbel koffecient så det drar ju ned ganska mycket. En åtta fick vi iaf på första 8m volten i galoppen! Slutprocenten blev strax över 63 och det blev ca andra utanför placering. Imorgon är det ny domare - Maggan Blom - och nya tag!
Idag var det "Roggan" Roger Olsson som dömde, han dömmer även på sön. Minns så väl första gången jag tävlade med honom som dommare var lite rädd nästan innan :P hehe.. Var på Väsby ridklubb tror jag det heter, utanför Sthlm nånstanns.. Kom trea med fina "Gentis" Lidens Gentleman i FEI's Inledande prog. för ponny, "Maggan" äger för övrig ponnyn :P Liten värld ibland..

Älskar att rida ponnys! Jag på Nejlika i slutet av vintern.. Tidigare ridskoleponny som vi nu sålt.

Efter min start hade jag en liten stund över då jag kunde umgås lite med Anders som låg och slappade vid poolen med hundarna innan jag sedan skulle puttsa åt mamma och sedan vara speaker i MsvA:1..

Red sedan Rocco på utebanan, som vanligt "urbökig" i början - testar genom att dra i bettet och försöka springa ifrån mig men som vanligt efter ca 15-20min går han  som en klocka - SUPERFIN!! :D Fick idag låna ett bett med fasta ringar av Anne då vårt tydligen fått fötter :/ Hatar när saker man vet att man har försvinner!!! Hoppas att Anna-Lena på Nykvarns Ridsport som är här och säljer under helgen har ett som vi kan köpa, han får nämnligen sår i ena mungipan av de vanliga lösa ringarna..

Rangun vid tävling förra året.

 

Imorgon rider jag 10.07 och Mariefreds RK har som vanligt Equipe.com där man kan följa ritterna i procent och ställning :)

Kram Madde

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0