Skavsår

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 21:10:28 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag har jag på riktigt invigt mina nya fina Petrie stövlar som jag hittade till ett vrakpris för någon vecka sedan :) Red först Rangun i dem och det kändes kanon - aldrig ridit i så bekväma stövlar (som är helt nya oc stela alltså)  Så jag satte på mig dem även till Milles pass - vilket var dumt gjort för nu kändes det att de nog ändå hade tryckt på vissa ställen.. Mest ont på insidan och strax nedanför högra knäet och upptäkte nu när jag skulle duscha och det gjorde fruktansvärt ont då jag fick vatten i den blåsa jag fått som även skavts sönder såklart.. Jaja bara att kämpa på snart är de mjuka och mer bekväma.
"Vill man vara fin får man lida pin" som min käre far brukade säga då jag var mindre och han borstade mitt hår inte alltför försiktigt.. :P


Måste skaffa en sådan här snygg stövelväska till dem!!

Rangun var väldigt fin även idag! Jag är även överlycklig för att han äntligen börjar kunna länga traven - 9år gammal :S tid har det tagit men traven har verkligen utvecklats enormt, tror att vintervilan var alldeles perfekt för honom.. Allt vi jobbat med under hösten fick verkligen sjunka in - för oss båda.
Mamma tittade lite när jag red också då jag passade på att gå ut och rida mot slutet av hennes privatlektion för Lise.

Mille var också KANONFIN idag, dock inte helt roligt den första stunden då han körde med sin vanliga gamla histora. Tänk att han måste testa mig varenda dag, jag skyller på att han är rödhårig :) Han skötte sig efter detta så himmla bra och jag fortsatte nöta böjningen och fram för skänklen och få honom att verkligen lyssna på mig och min RÖST. Just röstdelen har jag verkligen tänkt på sedan jag varit hos Pether Markne och tränat då han ville att jag skulle använda mig av "pppttrroo" (eller nått ;P) när jag ska förhålla eller sakta av - Mille är nu verkligen uppmärksam på mig och min röst och nu kan jag göra SÅ mycket mindre för att få honom tillbaka.
På slutet kunde jag samla galoppen och han vart så fin så det kändes helt underbart - då kändes det som att jag skulle kunnat rida in och göra piruetter, byten och ja allt! Fina fina hästen.

MILLE! EN av mina TVÅ STJÄRNOR!!

Mamma tömkörde Poseidon och sedan gick jag ut med Demeter och longerade ganska länge då hon vart lite halvvild när jag sedan drog ned stigbyglarna. Sedan kom mamma tillbaka och hjälpte mig med uppsittning och sedan red jag några varv. Kommer att bli (eller är kanske jag ska säga) en riktigt fin häst , alldeles lagom stor också. Kanske kan komma ihåg att mäta henne någon dag :)

Jag avslutade dagen med att rida Lindsey igen och hon är verkligen en fin ponny, med humör - hon är ju trotts allt ett sto :) På lördag får jag visa henne själv för spekulanterna för mamma är på tävlingskonferens och syster ska åka en sväng till Ekerö.


Detta är en av de filmer vi gjorde till annonsen på Lindsey.

Kram Madde 
Kommentarer
Postat av: Christina

haha...madde rider ponny ;)

2011-01-14 @ 16:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0