Ridsport!

Publicerat: 2011-01-27 Kl: 21:46:07 | I kategori: Allmänt

Wohoo! Idag har nya ridsport kommit och eftersom jag är kvar på Ekelund så ska jag passa på att lösa igenom den ordentligt innan det snart är sovdags :) Blir ju lite sovmorgon då jag i vanliga fall har klockan på 05'57 när jag sover hemma i Eskilstuna, så typ en timme extra blir det!

Just varit på tävlingsmöte med tävlingskomitten hemma hos Johanna och Mattias , o lilla Agnes förstås, Thaimat kladdkaka och massa tävlingssnack om årets kommande tävlingar. Mariefreds Ridklubb annordnar väldigt många tävlingsdagar per år, speciellt för att vara en så pass liten klubb. Dressyr och hoppning för häst och ponny, årets höjdpunkt är självklart våra stora dressyrmeeting på sommaren som pågår i tre dagar med klasser ifrån MsvB till Grand Prix.

Mamma och guldhästen Arrobell på tävlingsbanan sommaren 2010, vet ej vart någon stanns :S

Idag har alltså Gunilla varit och drillat oss i ett kylslaget ridhus.. Inte alls skönt men solen har iaf strålat ifrån en alldeles klarblå himmel. Rangun var först ut och jag kom på då jag la på sadeln att jag ju tänkt prova med Milles istället så av åkte hans sadel och så hämtade jag Milles istället. OJ OJ OJ vilken skillnad det vart på min fina häst!!!!! Herregud! Nu kan visserligen Rangun vara VÄLDIGT annorlunda ifrån dag till dag, med honom kan man aldrig veta om han kommer vara medgörlig ifrån början eller inte och jag har ännu inte kunnat se något direkt mönster i vilket sätt som är bäst. Hur som helst så vart min känsla i sadeln helt annorlunda! Jag kände verkligen att vi "hörde ihop" jag och min fina pålle, i hans sadel så känns det kalas när han väl går men då han inte gör det känns det som att jag inte har koll alls på min kropp och att sadeln känns för stor..

Jag tänker rida i denna sadeln ett tag nu och se om det bara var en engångsföreteelse (vilket jag inte tror). Bra för nu behöver jag bara puttsa och släpa med en sadeln på tälvingen på söndag :) Har prel. startid 12'35 med Mille och 15'06 med Rangun.

På morgonen idag red jag även Lady åt Åsa, nu har jag ju inte ridit henne sedan i november och hon var ju inte helt medgörlig i början men efter en stund så vart hon snart sitt vanliga fina jag :) På lördag ska Stella rida för mig på henne.

Red även Gaia en stund i ridhuset på eftermiddagen.

Nu är det dags att läsa Ridsport! :)

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0