Åtta timmar senare

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 22:27:36 | I kategori: Allmänt

Dagens pass i stalledt vart 8h nonstop! Först privatlektion för Ebba 1h till starx innan halv två, så att jag skulle ha tid att förbereda Gaia innan visningen kl.14 - mamma hade glömt att de bestämt halv två så det var ju väldans tur att ja hade Ebbas mamma Carina som redan tagit in och borstat av henne:) Tack Carina!

Mamma har idag fått massa fina bilder på åringarna på mailen av Erika Torrång.. Här kommer ett smakprov :D

Nyrullad sötnos!
Bell's Hera e: Arrobell - Troll 660

Full speed!
Skäcken är inte våran utan hon är uppstallad hos oss. Hon är ca 2månader yngre än Hera samt att hennes mamma är D-ponny - därav den stora storleks skillnaden :P (Rangun står och spanar i bakgrunden)

Så härligt att se de små liven busa runt i snön!
Tack för dessa superfina bilderna Erika Torrång - ettahnia.blogg.se

Efter lektion, hästvisning (Gaia var superfin idag!) samt lite snabbmockning så red jag och mamma ut på Arrobell och Rangun. Rangun var verkligen ett nervvrak idag, superspänd och smårädd för det mesta tror inte att han gillade att gå bakom Arrobell heller då han fick snökokor på sig när vi galopperade.

Sedan privatlektion för Stella innan jag släpade fram lite bommar, stöd och sockerbitar för att trava cavaletti. Jag byggde upp detta längst ner i ridhuset då jag trodde mamma skulle ha lektion i den andra änden, Mille gillar inte att gå därnere - superläskigt tycker han. Visade sig när jag sedan kom ut att mamma bara skulle rida Amandas häst en stund så jag hade kunnat byggt på ett bättre ställe.  Gick iaf ganska hyfsat om än på ett par tvärvändningar, helstop och annat skoj :S Tänkte mig ett lugnt mysigt pass med lite bommar men ack så fel jag hade..

Sedan var det "bara" iordningställandet av hästarna inför morgondagen kvar vilket tog ganska exakt 2 timmar.. Värst var ju såklart Milles svans - bajsmille! Då tvättade jag den ändå för knappt två veckor sedan. Det är rykt som gäller då vi inte har varmvatten i spolspiltan i utestallet. Jag har nu bara putts av utrustning, packning och knoppning kvar imorgon. Vi ska åka härifrån kvart i tio.


Är det detta som gäller månne??
Mamma verkade tycka det iaf :P

Vore ju kul men detta är årets första tävling och mer en liten koll på hur vi ligger till och att få komma ut och se oss omkring lite.. Hästarna kan ju vra lite tittiga och spända när de inte varit ute på länge..

Jag tror det blir tre hästskötare som följer med också för när jag frågade idag så verkade alla tre vilja följa med :) Kan det vara Elin, Maria och Ange kanske. Hmm kmr inte ihåg, visar sig vilka som dyker upp imorgon :)

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0