Aj aj min hals..

Publicerat: 2011-01-31 Kl: 20:46:00 | I kategori: Allmänt

Halsont nu pga mycket prat efter tre lektioner idag..
Ganska mycket att göra nu när Fia är borta eftersom hon morgonfodrar och sköter morgonsysslorna i stora stallet i vanliga fall.  Jag fodrade frukost och bytte alla täcken sedan utsläpp med mamma och pappa också innan vi fixade stallet, vi har "hyrt" in Johanna B som mockar till lektionshästarna i stora stallet. Jag mockade och fodrade vårt lilla stall samt fodrade och pappa hjälpte mig med sopning och krattning där. Mamma fixade utestallet.

Idag har det varit en byggfirma och fixat två nya stora fina skåp till inackorderingarna, vi har ju fått så himmlans många nu att skåpen börjar tryta :S Vilket också lett till att vi inte har någon stanns att ha våra egna saker.. Planen är att bygga ett omklädningsrum med skåp för skötartjejer osv under läktaren i ridhuset och då får vi loss "klubbis" till sadelkammare och förvaringsrum åt oss. Ska bli SÅ toppen när det är färdigt. Då kanske man äntligen kan få lite ordning på alla prylar man har.

Kolla in min snygging!!
Ganska svettig efter gårdagens start som ni kan se, jag funderar på att  klippa honom igen - vet dock inte när detta ska hinnas med :S Vill inte klippa för sent (årstiderna) då hästens pälssättning kan komma i orytm.

Två av gårdagens goa hästskötare Maria och Ange med Rangun.

Fina Rangun på framridningen

Nöjda efter avslutad ritt!

Åter till måndagen.. Efter lunchen hann jag precis med att rida Demeter och Gaia, med mammas och Amandas hjälp, innan jag sedan skulle ha lektion för Åsa på Lady kl.13. Vid förra passet föreslog jag att vi skulle prova en annan sadel, tror inte att den hon har ligger jättedåligt egentligen men både Åsa och Stella har ahft lite svårt med sitsen tycker jag. Även jag har känt då jag ridit henne att man inte riktigt kommer ner som man skulle vilja, så idag tog jag fram sadlarnas Roll's Royce!! Arrobells Jaguar med buffelskinn :) Gissa om Åsa vart salig så fort hon satte sig i sadeln!!
Enorm skillnad på Åsas ridning och sitts - även Lady verkade trivas och vart inte alls grinig som hon kan bli ibland under passet. Tänk vad en bra sadel kan göra underverk! Så nu ska vi ringa ut Jimmy Inserte för Åsa vill ha en exakt likadan - NU! Vore bra för min egen del också för jag skulle vilja att han tittade på Rangun med Milles sadel. Sedan brukar vi ju alltid ha nån annan häst han kan titta på också, nu har vi även fått en del nya inackorderingar sedan han var sist så det kan ju finnas någon av de som också vill ha lite sadelhjälp.
Jimmy är verkligen super och vi har haft honom som hjälp under många år och är trogna kunder, han har också många kunder som rider i eliten på hög nivå så han är verkligen kanon!

Rangun han jag med en liten sväng ut på men kändes som att det kunde lika gärna varit då han var superspänd och ganska stark, trist. Mille fick helvila, hade tänkt ställa honom 30min på skritten men då låg han och sov middag så jag ville inte störa hans vila..

Mamma red en superspänd Kolibrie, hon trodde nog hon skulle åka av lät det som på henne, hon vilade ju igår och har dessutom enormt med energi. Limit tömkörde mamma på em. Har blåst väldigt mycket idag så de är lite småspända överlag.

Nu ska jag ladda upp gårdagens ritter på youtube så kommer då här senare ikväll!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Maria Granberg

haha inte är det väl ange jag står bredvid? ;) vimsmadde haha

2011-01-31 @ 23:23:01
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha va lustigt! Ja tänkte Elin de vet ja!! Hmm aja..

2011-01-31 @ 23:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0