Sofia sager hej!

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 07:10:02 | I kategori: Allmänt

Hej dar hemma!

Har ar det super varmt stralande sol idag med! ar pa Phi Phi nu stannar har till pa lordag, ska bli intressant att se hur josse klarar hem resan! Hon madde inte sa bra efter hitresan, borjade med en taxi tur i en gammmmmal minibuss o en chaffor som inte kunde vaxla eller kora! Flera ganger var jag livrodd att bilen skulle ga sonder backarna har ar ju helt galna.. Efter det var batturen kvar o det gungade en del... blev lite orolig att hon skulle spy faktiskt!! Igar kvall var vi ute har dans pa starnaden helt galet o sa sjukt mycket svenskar!!

Tror inte att Kolibri skot hon bara busar lite, alskar ju att galoppera!! Hoppas du MADDE har anmalt mig nu! du verkar inte vlija svara nar jag skriver pa FB!!!

Hoppas ni saknar mig!!

pussar o kramar sofia o josefin!!
Kommentarer
Postat av: Ann

Ja ja hon tycker det är jättekul att galoppera, men så satans spänd och STOR. Din o min licens är fortfarande ej godkänd :-P jobbar på det.Blir nog Barris idag med lagom stor för lilla mig. Var rädda om er och ta det lugnt. Obs ta egen taxi från båten annars får ni sitta o åka med runt i patong etc tar flera tim. Vi brukar fixa taxi när vi kommer fram men hon som jagar kunder på båten blir skitsur :-D

2011-02-03 @ 07:58:44
Postat av: therese

Vilken härlig blogg :) !

2011-02-03 @ 10:01:15
URL: http://www.tengelbrektsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0