Skakis och hjärtat i halsgropen!

Publicerat: 2011-02-01 Kl: 21:00:15 | I kategori: Allmänt

Hu! Idag hoppade jag Mille på Erik Berggren träningen innan jag for hem, Sofia hoppar ju honom vanligtvis men eftersom hon är iväg och steker sig i solen så får jag ta över hoppningen.. Med skräckblandad förtjusning får jag väl medge.. Mille kändes iaf kanonfin med hoppningen, tror inte jag hoppat honom sedan i typ sommras eller så. Han väntade verkligen och jag kände att det gick att rida till hindret under kontrollerade former. Vi hoppade en liten bana med start i trav på en 5*50 och sedan tretudds samt ett räcke och en oxer. Efter näst sista rundan då de höjt upp lite (eller mycket om ni frågar mig men jag har ju blivit en sån kyckling av att inte hoppa så mkt) det låg väl på runt 90 och jag kände mig verkligen livrädd och alldeles skakis i kroppen.. Men gud va bra det gick!! Kändes kanon med ett härligt flyt genom hela banan, Erik undrade om jag ville komma banan en gång till och jag sa ok MEN INTE HÖGRE!
Hehe..
Jag har alltid varit lite höjdrädd vid hoppning och det handlar ju mycket om att man måste hoppa ofta - vilket jag verkligen INTE gör nuförtiden. En häst jag verkligen kände mig 100% säker på vid hoppnigen var min fina Helios som jag utan större tveksamhet kunde styra på hinder på 130 och kanske t om 140. Han var en riktigt pärla!
My love! Fina Helios kommer alltid ha en alldeles speciell plats i mitt hjärta, min första stora häst jag haft ifrån start och utbildat t om MsvB.

I övrigt idag så har det varit mycket tömkörning - mamma har alltså fått jobba medans jag fixade hästarna före och efter. Demeter, Limit och Gaia fick varsitt pass i tömmen. Rangun red jag ett "joggingpass" på under fm, ut med halsen och massa tempoväxlingar och korta steg. Han var riktigt fin men är väldigt svår för han spänner sig så lätt och kryper upp ur handen och då vill man ju så gärna ta i den där förbaskade tygeln - MEN NEJ det får jag inte var min tanke i huvudet genom hela passet, jag måste rida med sätet och skänkeln!!

Idag Red jag även Lady och jag sa till Åsa  att "- en sån här vill jag ha" Åsa är helt salig för att jag tycker hon är en så bra häst. Jag red också i Arrobells Jaguar idag och det vart verkligen skillnad och travlängningarna ska vi inte tala om!! Hästar som Lady är riktigt kul att rida och utbilda, hon har så fin egen bjudning och ger ryttaren en härlig känsla. Hon är även en perfekt storlek - 155cm, jämnfört med våra egna jättehästar på 175 :P

Tror det var allt för idag, har försökt fixa lite med domänopekningen av hemsidan men det går trögt. Mycket man ska göra och fylla i och jag är verkligen inte så hemma i "datavärlden".

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0