Lördag

Publicerat: 2011-02-05 Kl: 17:55:56 | I kategori: Allmänt

Tjo tjo!

Nu är jag hemma efter en dag i stallet.. Började dagen med lektion för Ebba på Gordon.. Idag klippte jag av tyglarna för henne :P Hotade lite med det i början av passet och kom då på att det fanns ett par tyglar som var trasiga längst ut som hängde i ridhuset. Så när Ebbas mamma Carina kom så bad jag henne att gå efter en sax!! Hehe, Ebba vart lite nervös och snopen tror ja :P
Klippte av tyglarna precis efter hennes hand och nog vart det skillnad alltid, nu höll hon minnsan i tyglarna. Bara två gånger tappade hon då hon red, först i galoppen då han frustade och sedan tappade hon båda en gång i skritten tror ja det var. Tränade på LC:2 programmet som Ebba ska tävla såsmåningom i vår i allsvenskan.

Red sedan Mille i ridhuset och han var KANONFIN!! Hade ju bara halva ridhuset eftersom det var lektion på den ena delen. Tror det hjälpte mycket att det var två hästar till där eftersom han annars är så himmla rädd och spänd när man kommer längst ner. Superfin var han, jag jobbade med de oändliga övergångarna och sedan förvänd galopp - ut med formen :)
Sedan Ranguns tur, han fick idag röda lindor för att matcha min röda polotröja! Hehe jag är lite småkänd för att matcha iaf när jag var yngre, då skulle det alltid vara samma färg på lindor,schabrak och mina egna kläder.
När jag var yngre hade jag uppsättningar med ljusrosa,lila,ljusblå osv osv

Don Negro "Svarten"

Efter en snabb lunch fick jag hjälp av Maria G att fixa iordning Gaia - borsta, knoppa och linda. Sedan fick Maria äran att filma och ta lite kort, imorgon ska jag göra en ny annons och lägga ut på hästnet.

Ska se om vi kanske kan göra en film på "Grappan" också, kanske är så att folk gärna vill se film innan de ens ringer på en häst.. Vad vet jag.. Har visserligen märkt att just ponnyer går lite trögt att sälja just nu.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0