Friday in Gustavsberg

Publicerat: 2011-02-18 Kl: 20:34:59 | I kategori: Allmänt

Halloj..
Idag har det varit, eller är kanske jag ska säga, svinkallt.. På morgonen blev det stallfix - mockning och de andra dagliga sysslorna. Sedan en tidig lunch då Gunilla skulle komma 11'30, Jenny A red först på sin Al Caprinz därefter syster på Kolibri. Gunilla tyckte hon var jättefin! Tog lite bilder och även en liten filmsnutt som ni får se imorn eftersom jag är hos min syssling i Gustavsberg med Sofia och Anders.. Pizza och lite för mycket godis blir det :)
Rangun var kanonfin för Gunilla vi fick först träna skolor vilket gick som på räls.. Sedan galopparbete där han fick träna piruetter och byten, många fina byten blev det - däremot fick jag inte riktigt till seriebytena idag.. Han fick också gå lite "passage" och lite piaffsteg - Gunilla var supernöjd med oss idag!!
Mille hade en svullnad och värme på utsidan av skenbenet på vänster fram så det blev ingen träning på honom tyvärr.. :( Hoppas det inte är något allvarligt, pappa skrämde ju upp mig såklart men jag tror inte att det är  någon större fara..
Red också Gaia en snabbis på em, hon var väldans fin idag måste jag säga.. Sedan satt jag med Erika och tittade på hemsidan, hon har redan fixat den så gå in och kika på förstasidan!!!
ekelunds-stuteri.se

Nu ska jag vara lite social!!
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0